Videanu: O alianta PSD-PNL ar fi utila si pentru PD-L

Luni, 24 Ianuarie 2011, ora 08:25 2000 citiri

Adriean Videanu crede ca o eventuala alianta PSD-PNL ar putea fi utila si pentru PD-L si s-a declarat rezervat in privinta unor intelegeri preelectorale pe care partidul sau le-ar putea incheia.

"O alianta PSD-PNL vreau sa va spun sincer, este strict punctul meu de vedere personal, cred ca ar fi utila si pentru PD-L, pentru ca intr-adevar s-ar crea doua forte politice puternice care vor veni in fata electoratului si vor cere votul, una de stanga, sau hai sa spunem cel mult de centru-stanga, si una de dreapta, sigur venind fiecare cu proiectul sau in fata cetatenilor", a declarat duminica Adriean Videanu, conform agenitiei Agerpres, citat de Evenimentul Zilei.

La intrebarea daca PD-L planuieste o alianta cu in alt partid, Adriean Videanu a declarat ca PD-L nu poate incheia aliante preelectorale.

"PD-L are o prevedere statutara cum ca nu mai face aliante preelectorale. Aliante postelectorale se pot face, iar noi avem o colaborare foarte buna cu UDMR, o colaborare foarte buna cu UNPR, si sigur suntem deschisi la orice colaborare cu partidele de dreapta", a mai declarat prim-vicepresedintele PD-L.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News