Videanu nu este de acord cu o conducere interimara la PD-L

Luni, 16 August 2010, ora 14:071143 citiri
Videanu nu este de acord cu o conducere interimara la PD-L

Prim-vicepresedintele PD-L Adriean Videanu nu sustine ideea unei conduceri interimare a partidului, o pozitie similara avand si ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, care a apreciat ca cei care doresc sa se implice in conducere "au campul deschis".

Invitat sa comenteze propunerea Sulfinei Barbu de instalare a unei conduceri interimare a partidului, Adriean Videanu a raspuns: "Partidul are un statut, o conducere legitima. Parerea mea este ca toate la timpul lor".

Videanu nu a fost de acord nici cu spusele celor care sustin ca ministrii nu au timp sa se ocupe si de partid. "Primul-ministru si presedintele partidului are sau trebuie sa-si faca suficient timp", a spus prim-vicepresedintele PD-L.

In schimb, Elena Udrea s-a declarat multumita ca si alti colegi din partid ii sustin ideea separarii functiilor de ministri de cele de conducere in partid. "Am spus eu asta acum vreo trei luni. Ma bucur ca si altii sunt de aceeasi parere", a declarat ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Presedinta organizatiei de femei a PD-L, Sulfina Barbu, a declarat ca propune o conducere interimara a PD-L numita de Colegiul Director, care sa se ocupe exclusiv de activitatea partidului, dar premierul Boc sa nu fie exclus din aceasta constructie.

Si deputatul PD-L Sever Voinescu a spus intr-o declaratie pentru NewsIn ca sustine si el instalarea unei conduceri interimare a partidului care sa-i dea acestuia o identitate distincta de cea a Guvernului.

M.M.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News