Videanu, nemultumit de lentoarea celor de la Drumuri Nationale

Sambata, 17 Iulie 2010, ora 14:29 1433 citiri

Ministrul Adriean Videanu a declarat sambata, in comuna Bicazu Ardelean, ca este nemultumit de "lentoarea cu care actioneaza" cei de la Compania de Drumuri Nationale pentru a remedia problemele aparute in urma inundatiilor pe DN12 C in comuna Bicaz Chei.

"O sa lamuresc acest lucru cu domnul ministru Berceanu legat de Drumul National 12 C, pentru ca din partea Regionalei Iasi exista o lentoare si o sa luam masurile care se impun chiar maine, la intalnirea cu domnul prim-ministru", a declarat ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

In ceea ce priveste evolutia lucrarilor in comuna Damuc, Adriean Videanu a apreciat ca imbucuratoare implicarea autoritatilor judetene si locale, dar si a constructorilor pentru inlaturarea efectelor inundatiilor.

Alaturi de ministrul Economiei a fost prezent si directorul general al SC Electrica SA, Ioan Folescu, caruia Videanu i-a cerut sa se implice pentru rezolvarea problemelor generale si individuale in alimentarea cu energie electrica.

Adriean Videanu a fost prezent sambata in localitatile Damuc si Bicazu Ardelean, afectate de inundatii. A fost pentru a treia oara cand ministrul a vizitat zonele sinistrate, urmand sa se reintoarca aici si saptamana viitoare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
pai daca "lentoarea" e mare , pune mana si arata-le tu cum trebuie facut