Videanu, nemultumit de lentoarea celor de la Drumuri Nationale

Sambata, 17 Iulie 2010, ora 14:29952 citiri
Videanu, nemultumit de lentoarea celor de la Drumuri Nationale

Ministrul Adriean Videanu a declarat sambata, in comuna Bicazu Ardelean, ca este nemultumit de "lentoarea cu care actioneaza" cei de la Compania de Drumuri Nationale pentru a remedia problemele aparute in urma inundatiilor pe DN12 C in comuna Bicaz Chei.

"O sa lamuresc acest lucru cu domnul ministru Berceanu legat de Drumul National 12 C, pentru ca din partea Regionalei Iasi exista o lentoare si o sa luam masurile care se impun chiar maine, la intalnirea cu domnul prim-ministru", a declarat ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

In ceea ce priveste evolutia lucrarilor in comuna Damuc, Adriean Videanu a apreciat ca imbucuratoare implicarea autoritatilor judetene si locale, dar si a constructorilor pentru inlaturarea efectelor inundatiilor.

Alaturi de ministrul Economiei a fost prezent si directorul general al SC Electrica SA, Ioan Folescu, caruia Videanu i-a cerut sa se implice pentru rezolvarea problemelor generale si individuale in alimentarea cu energie electrica.

Adriean Videanu a fost prezent sambata in localitatile Damuc si Bicazu Ardelean, afectate de inundatii. A fost pentru a treia oara cand ministrul a vizitat zonele sinistrate, urmand sa se reintoarca aici si saptamana viitoare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
bum
rank 5
pai daca "lentoarea" e mare , pune mana si arata-le tu cum trebuie facut