Videanu ii invita pe Ponta si Antonescu la o dezbatere publica pe teme economice

Luni, 30 Mai 2011, ora 17:53
1591 citiri
Videanu ii invita pe Ponta si Antonescu la o dezbatere publica pe teme economice
Foto: Arhiva

Democrat liberalul Adriean Videanu critica "revarsarea nervoasa de injurii, calomnii, atacuri la persoana a celor doi lideri ai USL, dar, in mod special, "limbajul josnic folosit sistematic de Victor Ponta, care nu doveste altceva decat incompetenta si imaturitatea sa politica care au devenit proverbiale". Drept urmare ii provoaca sa participe intr-o emisiune pe teme economice.

"Din respect fata de cetateni, am analizat Programul economic prezentat public, pe 27 mai, de catre liderii USL. Aceasta realitate m-a facut sa constat ca noi suntem mai interesati de programul lor decat ei insisi, pentru ca cei din USL nici macar nu au facut calculul acestui impact asupra bugetului pentru a observa efectiv ce inseamna pachetul de masuri pe care ei le propun pentru dezvoltarea ulterioara a Romaniei.

Care a fost efectul analizei prezentate de mine? O revarsare nervoasa de injurii, calomnii, atacuri la persoana a celor doi lideri ai USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, fara nicio legatura cu analiza economica in sine", a declarat fostul ministru al Economiei, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Adriean Videanu sustine ca "faptul ca USL recurge la atacuri personale dovedeste inca o data ca analiza pe care a prezentat-o este corecta si ca nu exista elemente care sa o contrazica".

"Acest lucru, din pacate, nu ridica nivelul dezbaterii in Romania, asa cum ar trebui sa se intample... Pentru a lamuri aceste lucruri, le lansez public provocarea de a participa intr-o emisiune pe teme economice la o data, ora si mijloc de mass-media pe care le stabilesc ei. Ei doi si eu singur. Astept cu mare curiozitate sa vad daca Victor Ponta si Crin Antonescu sunt la fel de "curajosi" cand vine vorba despre o dezbatere reala si publica a propriului lor program economic, sau "curajul" lor consta in jigniri si calomnii si se manifesta doar la televiziunile care ii promoveaza.", a mai precizat democrat liberalul.

Adriean Videanu infirma acuzatiile lui Victor Ponta si a precizat ca in perioada de criza, singurele domenii care au inregistrat cresteri economice au fost energia, productia industriala si exportul.

"Aceste domenii au fost in coordonarea ministerului pe care l-am condus. Mai mult, cel mai mare profit realizat de Hidroelectrica in perioada post-decembrista a fost in anul 2010", a conchis Videanu.

Ponta: Videanu e un infractor care a nenorocit 25 de mii de oameni din Gorj prin hotie

Victor Ponta, presedintele PSD, l-a catalogat luni pe fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, drept "un infractor" care ar fi nenorocit 25 de mii de oameni din Gorj prin "hotiile" sale, motiv pentru care nu se poate erija intr-un critic al programului economic al USL.

"Vreau sa explic de ce sunt direct afectat de declaratiile publice ale unui infractor ca Videanu. In acest moment in judetul pe care eu il reprezint, judetul Gorj, sunt aproximativ 25 de mii de oameni, cu familiile lor, care si-au pierdut locul de munca din cauza hotiilor lui Videanu.

Ma deranjeaza faptul ca dvs. ma intrebati ceva despre un om care a distrus viata a 25 de mii de oameni prin hotiile pe care le-a facut la societatile comerciale si companiile nationale. Ma deranjeaza ca domnul Basescu, care si-a castigat alegerile si a fost finantat in alegeri de aceste companii si acesti oameni din aceste companii s-a trezit in 2011 ca sunt probleme cu numirile politice. Toti sefii de la Turceni, Rovinari si Societatea Nationala a Lignitului sunt membri de frunte ai PDL numiti de Videanu", a spus Ponta

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Adriean Videanu Crin Antonescu, #invitatie dezbatere Victor Ponta , #stiri Adriean Videanu
Comentarii