Videanu: Dupa Basescu, am cel mai mare numar de voturi in spate (Video)

Luni, 19 Iulie 2010, ora 13:48 2424 citiri

Adriean Videanu, prim-vicepresedintele PD-L, a raspuns, luni, criticilor colegilor de partid si s-a laudat cu numarul mare de voturi aduse in partid.

Declaratiile vin dupa ce europarlamentarii Cristian Preda si Monica Macovei l-au criticat ca a renuntat la cursa electorala pentru Bucuresti pentru un post de ministru.

"Cand Cristi Preda si Monica Macovei vor duce o batalie electorala si vor avea voturi in partid..., va reamintesc, dupa presedintele Traian Basescu, eu am cel mai mare numar de voturi in spate intr-o batalie electorala din PDL", a spus Videanu ziaristilor, potrivit Mediafax.

Cristian Preda: Videanu este mult prea umflat

Europarlamentarul PD-L Cristian Preda a declarat, la Realitatea TV, ca in opinia sa, "nu este in regula daca exista politicieni romani care cred ca se pot adaposti in partid dupa ce pierd batalii electorale sau fugind de pe campul de lupta".

"Videanu este, in opinia mea, mult prea umflat. El e o problema pentru PD-L pentru ca Videanu a abandonat competitia electorala din 2008 pentru primaria Bucurestiului. Desi acum pare sigur pe sine in interiorul PD-L, si pare sigur ca poate castiga o noua batalie in interiorul partidului, atunci cand a fost vorba de o batalie foarte importanta, nu a intrat in competitie", a declarat Preda.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com