Videanu, despre averea sa: Nu am nici 2 milioane de euro

Joi, 22 Aprilie 2010, ora 17:56
2729 citiri
Videanu, despre averea sa: Nu am nici 2 milioane de euro

Adriean Videanu, ministrul Economiei in Guvernul Boc, spune ca este chiar sarac pe langa averile care ii sunt atribuite in presa, detinand mai putin de 2 milioane de euro, in niciun caz 200 de milioane de euro.

"Toata averea mea este in declaratia de avere. (...) Afirm ca nu am nimic altceva decat ce este scris in declaratia de avere. Daca cineva, si este angajamentul meu public, poate demonstra ca am un leu in plus fata de ce este in declaratia de avere, donez tot ce se poate demonstra oricui din aceasta tara", a declarat Videanu, la videochat-ul Gandul, informeaza Mediafax.

Videanu si PUZ-ul sau cum se mareste de zece ori valoarea unui teren

Videanu a mai spus ca are toate taxele platite la zi pentru fiecare leu pe care il are si s-a declarat impotriva politicienilor care se ascund in spatele "soacrei sau cumnatului".

"Tot timpul am avut, in mod transparent, publicata atat in declaratia de avere, cat si public, afacerea pe care am avut-o. Nu sunt de acord cu politicienii care se ascund in spatele soacrei, in spatele cumnatului si au, in momentul de fata, averi pentru care nu pot justifica nici provenienta banilor si nici taxele si impozitele aferente averii.

Videanu, "uns" cu un teren la Snagov pentru Catedrala Neamului?

Sunt foarte deranjat de ce apare fie in Capital, fie in lista celor mai bogati romani din Romania. M-ar crede cineva sa spun ca nu am, nu 200 milioane euro, nu 20 de milioane de euro, 2 milioane de euro nu am in momentul de fata? Dar, la ce bun sa fac tot acest exercitiu cand ar fi penibil ca nimeni nu ar crede.

Din pacate, nu totdeauna lucrurile sunt adevarate in tot ceea ce se spune. Toti spun ca 'Videanu are 200 milioane de euro'. Pot sa conving eu pe cineva atat timp cat mass-media a spus ca am?", a explicat Videanu.

Ponta despre Videanu: Intotdeauna minte

Conform declaratiei de avere publicate in 28 decembrie 2009, ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, avea patru conturi deschise la Raiffeisen Bank, in care avea 64.066 de lei. De asemenea, ministrul avea in doua conturi 4.552 de euro, precum si 30 de dolari.

Videanu detine doua apartamente in Bucuresti si o casa in constructie la Snagov, precum si bijuterii, ceasuri, tablouri si obiecte de arta in valoare de 220.000 euro. Casa aflata in constructie este amplasata in satul Ciofliceni, pe un teren concesionat pentru 99 de ani.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Adriean Videanu avere, #Videanu declaratie avere, #Videanu presa avere , #stiri Adriean Videanu