Videanu denunta un joc de imagine penibil din partea lui Giugula

Marti, 25 Septembrie 2007, ora 18:40 984 citiri

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, considera plangerea fostului consilier PSD Doru Giugula la DNA "un joc de imagine penibil". Primarul sustine ca toate documentele, care stau la baza hotararii de Consiliu catalogata drept falsa de Giugula, sunt legale.

PSD face plangere penala impotriva lui Videanu la DNA

"Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr. 161 din 6.06.2007 prevede declararea de utilitate publica a lucrarii de regularizare pentru intregul traseu al Bd. Tudor Vladimirescu, de ambele parti ale arterei (nu doar pe partea cu numere pare) si pentru toate acele imobile care din punct de vedere cadastral sunt in aria de regularizare a bulevardului", se relateaza intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti (PMB), citat de NewsIn.

Proiectul vizeaza exproprieri din zonele adiacente Bd. Tudor Vladimirescu, Caii Rahova, Str. Odoarei si Str. George Cosbuc, asa cum se precizeaza si in documentatia care a stat la baza apobarii hotararii de Consiliu.

"Toate documentele care stau la baza proiectului de hotarare de Consiliu - planuri, cercetarea prealabila care a fost realizata de o comisie, raportul de specialitate al comisiei de cercetare prealabila, semnat inclusiv de catre arhitectul sef al sectorului 5 dovedesc ca este vorba doar despre un joc de imagine penibil pe care unii reprezentanti ai PSD il fac", mai precizeaza comunicatul.

Primarul Capitalei a precizat ca Giugula se afla in conflict de interese deoarece, la momentul respectiv, a participat la aprobarea unei hotarari de Consiliu in care avea un interes direct, ca avocat ce ii reprezenta pe cetatenii din zona.

Fostul consilier municipal PSD Doru Giugulea a venit marti la DNA pentru a depune o plangere impotriva primarului general al Capitalei, Adriean Videanu, si a directorului Directiei Transporturi, Drumuri si Siguranta Circulatiei, din cadrul Primariei Capitalei, Gheorghe Udriste, pe care ii acuza ca ar fi falsificat unele hotarari de consiliu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News