Videanu: Daca nu suntem atenti, cele patru zerouri se pot intoarce

Marti, 30 Septembrie 2008, ora 21:13 2026 citiri

Daca ne uitam printre randuri la ceea ce spune guvernatorul Bancii Nationale, putem sa descoperim, ca daca nu suntem atenti, cele patru zerouri taiate prin denominare s-ar putea intoarce, a comentat marti vicepresedintele PD-L Adriean Videanu.

"Daca nu suntem atenti, cele patru zerouri taiate s-ar putea sa revina", a afirmat fostul primar al Capitalei, invitat la o emisiune a Antena 3.

Intoarcerea romanilor in tara, vulnerabilitate pentru economie

Pe de alta parte, in ceea ce priveste "copilaria" lui Mircea Geona pentru a-i face pe romanii plecati in afara sa se intoarca, Adriean Videanu a declarat ca un val de imigranti ar vulnerabiliza economia romaneasca.

Mai mult, daca se pune in discutie programul european pentru domeniul rural, si se face un calcul, cei care pot accesa, sub anumite conditii, acesti bani nu pot depasi numarul de "18.300 si ceva de persoane", a conchis Videanu.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat ca va da fiecarui "capsunar" care se repatriaza cate 20.000 de euro daca partidul sau castiga alegerile.

Daca cei 2.000.000 de romani, cati are Romania, oficial, peste hotare, ar accepta oferta, Guvernul ar plati bugetul de stat pe doi ani. Dar asa, pentru 18.300 si ceva de "locuri" diaspora trebuie sa stea la coada si sa se lupte cu romanii din tara pentru promisiunile electorale din fonduri europene.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News