Videanu, acuzat ca ar fi luat mita de la Oana Zavoranu - Fostul primar neaga

Vineri, 20 Iulie 2012, ora 08:29 6777 citiri

Adriean Videanu, fost ministru si fost primar al Capitalei, a fost reclamat la DNA pentru ca ar fi luat mita 50.000 de euro de la Oana Zavoranu, insa fostul edil respinge acuzatiile.

Oana Zavoranu a sustinut, la Antena 1, ca s-a prezentat in fata procurorilor DNA, in urma unui denunt anonim care viza modalitatea in care aceasta si-ar fi cumparat imobilul din strada Andrei Muresan.

"S-a facut un denunt cum ca eu in 2008 i-am dat 50.000 de euro mita primarului Adrian Videanu. M-am prezentat la DNA, am pus la dispozitie toate informatiile. Sunt la dispozitia autoritatilor.

Sunt un cetatean onest, nu am nimic de ascuns. Cred ca in spatele acestui denunt este camatarul care a nenorocit mii de oameni, Sebastian Dobrescu, denuntatorul procurorului Maximilian Balasescu, judecat in stare de arest pentru fapte de coruptie (..) Am salvat casa parinteasca in ultimul moment. Am platit o cautiune de 20.000 de euro. M-a ajutat mama sa platesc", a declarat Oana Zavoranu, invitata in emisiunea Acces Direct.

Intr-un drept la replica, remis Ziare.com, Adriean Videanu precizeaza ca nu a intalnit-o niciodata pe vedeta si nici nu a vorbit niciodata cu aceasta.

"Folosirea numelui meu in mod fortat, desi Oana Zavoranu a precizat ca nu are nicio legatura cu persoana mea, depaseste orice norma de deontologie profesionala a postului dumneavoastra (Antena 1 - n. red.)", acuza Adriean Videanu.

Ca informatie suplimentara, Videanu a subliniat ca primarul general al Capitalei, in timpul mandatului sau, nu dadea repartitii de locuinte, iar acestea erau in atributiile primariilor de sector.

D.R.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News