UPDATE: Videanu sustine ca nu are relatii cu Stanchev

Vineri, 26 Septembrie 2008, ora 13:521215 citiri
UPDATE: Videanu sustine ca nu are relatii cu Stanchev

Fostul primar al Capitalei Adriean Videanu s-a prezentat, vineri, in jurul orei 12,30, la Parchetul General, fiind citat de procurorii DIICOT in dosarul privatizarilor strategice.

La iesirea de la audieri, fostul primar general al Capitalei le-a spus jurnalistilor prezenti ca a fost citat in calitate de martor si ca a raspuns la toate intrebarile procurorilor.

"Vreau sa va spun ca mi-am exercitat obligatia legala de martor si am raspuns procurorilor", a declarat Videanu, refuzand sa ofere alte amanunte legate de intrebarile care i-au fost puse sau de celelalte persoane implicate in proces.

La presiunile jurnalistilor, Adriean Videanu a mai precizat ca nu a avut nicio relatie cu consultantul bulgar Stamen Stanchev, cu care nu s-a intalnit decat conjunctural.

"Nu exista niciun fel de relatie cu Stamen Stanchev. A fost de doua ori la Primaria Capitalei, a facut parte din delegatii oficiale", a explicat Adriean Videanu.

In acelasi dosar al privatizarilor strategice s-a mai prezentat vineri la audieri si fostul ministru al Economiei, Ionut Popescu, acesta precizand la iesire ca a dat declaratii in fata procurorilor tot in calitate de martor.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News