Sefii complexelor energetice nu-l vor pe Videanu remaniat

Luni, 30 August 2010, ora 23:25 1481 citiri
Foto: 7est.ro

Adriean Videanu, ministrul Economiei, nu va fi printre ministrii care vor fi remaniati in toamna, sustin sefii complexelor energetice din Gorj.

Reprezentantii PD-L Gorj sustin ca remanierea nu va viza si Ministerul Economiei, astfel ca toti directorii numiti de PD-L la conducerea societatilor energetice nu vor fi schimbati, informeaza Impact de Gorj.

Directorul Complexului Energetic Turceni, Octavian Graure, sustine ca Videanu s-a implicat mult in proiectele judetului si ca meritele sale sunt recunoscute.

"Cred ca ar fi inoportuna schimbarea ministrului Videanu, si cred, pe de alta parte, ca nici nu s-a pus problema la nivel guvernamental. Este posibila si inlocuirea directorilor de societati cu capital de stat, in cazul schimbarii ministrului Economiei, dar, repet, nu cred ca e posibil asa ceva", a declarat seful CE Turceni, pentru sursa citata.

Deputatul de Gorj si presedinte interimar al filialei PD-L, Cosmin Popescu, sustine ca remanierea nu il va atinge pe Videanu.

"Vreau sa va spun ca la ultima sedinta de grup nici macar nu a fost invocat numele ministrului Videanu. Nici vorba despre asa ceva. Poate alti ministri vor fi remaniati, insa nu este vorba si despre Adriean Videanu", spune Cosmin Popescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com