Schimb dur de replici intre Adriean Videanu si Cornel Nistorescu

Miercuri, 28 Iulie 2010, ora 11:23
6714 citiri
Schimb dur de replici intre Adriean Videanu si Cornel Nistorescu

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, l-a acuzat pe Cornel Nistorescu ca este "un individ" care "a santajat oameni de afaceri", ca replica la afirmatia acestuia din urma cum ca ar avea dosare la DNA.

Marti seara, Videanu a cerut sa intervina telefonic in timpul unei emisiuni la Realitatea TV in care se discuta despre raspunsul dat de el intr-un interviu acordat pentru jurnalistii de la Revista 22, in care afirma ca "Guvernul e perfect".

Videanu: Guvernul, in ansamblul lui, e perfect

Videanu a cerut moderatorului emisiunii, Oana Stancu, sa prezinte si punctul de vedere exprimat intr-un comunicat remis presei, in care se explica faptul ca aceasta afirmatie era de fapt ironica, si din inregistrarea interviului s-ar fi putut deduce usor acest lucru.

Invitat in emisiune, Cornel Nistorescu a intervenit, intrebandu-l de ce nu a trimis un drept la replica Revistei 22 pentru a preciza ca i-au trunchiat interviul.

Ministrul s-a aratat deranjat de interventia lui Nistorescu si i-a spus moderatoarei: "Cu dumneavoastra vreau sa discut si nu cu indivizi ca domnul Nistorescu".

"Pe dumneavoastra va cauta DNA-ul nu pe mine, nu va suparati, ca sa ma faceti individ. Dumneavoastra aveti dosare la DNA, nu eu", a replicat Nistorescu.

"In mod normal, intr-o tara civilizata, ar trebui sa stati in alta parte, odata ce ati accidentat oameni pe strada. Iar, in momentul de fata, dumneavoastra dati lectii societatii romanesti", a replicat la randul sau Adriean Videanu, reamintind de accidentul din decembrie 2008 in care Cornel Nistorescu a ranit doi tineri aflati pe motocicleta.

"Nici dumneavoastra nu ati trebui sa fiti in Guvern, oricum. Am inteles negatia dumneavoastra, vedeti-va de treaba si lasati-ne in pace, mereu veniti sa ne spuneti ca nu e nimic adevarat din dezastrul asta. Mergeti si faceti site-ul pentru pretul cartofilor si lasati-ne in pace!", a continuat Nistorescu, iritat.

"Concentrati-va domnule Nistorescu, nu fiti atat de emotionat, si spuneti coerent ce aveti de spus!", l-a ironizat Videanu, la randul sau.

Videanu despre Nistorescu: I-a santajat pe toti oamenii de afaceri

Dupa cateva minute de dialog intre moderatoarea emisiunii si ministrul Economiei, in care subiectele abordate au fost de natura economica, Cornel Nistorescu a simitit nevoia sa intervina, pentru a pune capat discutiei.

"Tot ce face este impotriva logicii si a bunului simt, este expresia anti-politicului romanesc. Nu vad sensul acestei discutii, e plictisitor si enervant, si pentru telespectatori si pentru mine", a spus el referindu-se la ministrul Economiei.

Acesta a incercat sa ii dea din nou replica, dar vorbele sale au fost acoperite de cele ale moderatoarei care i-a cerut sa nu recurca la jigniri. In schimb, pe post s-a auzit foarte clar cum Videanu s-a referit la Nistorescu ca fiind "un individ care a santajat toti oamenii de afaceri".

"Intrebati-l de locuintele pe care le are! Eu am cu ce sa probez acest lucru, eu pot proba", a raspuns Videanu atunci cand a fost intrebat de moderatoare daca are dovezi pentru acuzatiile grave pe care le face.

Nistorescu a simtit nevoia sa puna capat acestei discutii care putea degenera : "Trimiteti-l la plimbare si lasati-ne sa ne continuam discutia, sau chemati-l pe el aicea si intrebati-l ce vreti. Pierdem vremea cu un personaj ca el!".

Adriean Videanu a cerut la randu-i moderatoarei sa prezinte pe post comunicatul remis de el presei cu privire la interviul acordat Revistei 22, punctul de pornire al interventiei sale telefonice.

Oana Stancu a afirmat insa ca respectivul comunicat nu a ajuns in redactie, iar subiectul a fost inchis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
#Videanu Nistorescu santaj, #Videanu Nistorescu scandal, #Videanu Nistorescu acuzatii , #ministrul Economiei
Comentarii
Poza T. basilic
T. basilic
rank 5
Afirmatia lui Videanu potrivit careia "Guvernul e perfect" este o preluare - inspirata sau nu - a sintagmei lui Basescu "Sunt perfect" !