PC cere CSM sa inceapa o ancheta asupra lui Morar

Joi, 04 Septembrie 2008, ora 14:28 1551 citiri

PC a solicitat, joi, CSM sa inceapa o ancheta asupra activitatii sefului DNA, Daniel Morar, pe motiv ca acesta nu a dat curs sesizarilor Curtii de Conturi cu privire la un prejudiu de aproximativ 20 de milioane aduse Primariei Capitalei cu concursul lui Adriean Videanu.

"Noi, parlamentarii PC, am solicitat CSM-ului sa inceapa o ancheta asupra procurorului-sef DNA, Daniel Morar, fiindca aceasta institutie nu a dat curs solicitarilor Curtii de Conturi cu privire la fostul primar general Adriean Videanu", a declarat, joi, Marius Marinescu, informeaza NewsIn.

Potrivit lui Marius Marinescu, Curtea de Conturi a Romaniei a inaintat DNA-ului doua sesizari referitoare la un prejudiciu total de aproximativ 20 de milioane de euro, adus Primariei Capitalei.

Prima sesizare se refera la un prejudiciu de circa 10 milioane de euro rezultat din urma contractelor de asfaltari si inlocuiri din borduri, iar cea de doua, avand un prejudiciu similar, se refera la schimbul de terenuri dintre omul de afaceri Costica Constanda si Primaria Municipiului Bucuresti.

Marius Marinescu sustine ca aceste prejudicii s-au realizat cu coroborarea fostului primar general al Capitalei, Adriean Videanu.

"Se pare ca fostul primar-general Adriean Videanu s-a obisnuit cu tunuri in salve de aproximativ 10 milioane de euro", a precizat vicepresedintele PC, Marius Marinescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News