Fost consilier general acuzat de luare de mita, achitat

Joi, 24 Iulie 2008, ora 14:031111 citiri
Fost consilier general acuzat de luare de mita, achitat

Fostul consilier general Lucian Paraschiv a fost achitat joi de Tribunalul Bucuresti, in procesul in care este judecat pentru luare de mita, insa sentinta nu este una definitiva.

Adriean Videanu a fost audiat pe 21 octombrie anul trecut, cand era primar general al Capitalei, de catre magistratii Tribunalului Bucuresti, ca martor in procesul in care Lucian Paraschiv este judecat pentru luare de mita.

"A fost un soc cand am auzit de acest lucru. M-a surprins atunci cand am auzit ca are un dosar penal, pentru ca nu ma asteptam la asa ceva", a declarat primarul Adriean Videanu, citat de NewsIn.

Videanu a declarat ca isi doreste ca imaginea partidului sa nu fie afectata, cat timp exista o suspiciune asupra lui Paraschiv.

Lucian Paraschiv a fost acuzat ca, profitand de functiile pe care le detinea in cadrul CGMB, a pretins de la o persoana denuntatoare - reprezentantul unei societati comerciale din Bucuresti, SC New Nec Com SRL, suma de 150.000 euro, pentru a emite un aviz favorabil in vederea obtinerii, de catre societatea respectiva, a unei hotarari de aprobare a unui schimb de spatii comerciale.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News