Flutur, despre Videanu: N-avem alte unitati de masura. Ce spune de schimbarea acestuia

Miercuri, 04 Septembrie 2013, ora 16:14
3017 citiri
Flutur, despre Videanu: N-avem alte unitati de masura. Ce spune de schimbarea acestuia

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, spune ca PDL nu va obstructiona justitia in cazul sefului PDL Bucuresti, Adriean Videanu, dar ca statutul partidului e clar si vorbeste doar de o trimitere in judecata pentru a da afara pe cineva.

"Deocamdata nu e trimis in judecata, e doar cererea de incepere a urmaririi penale", a afirmat Flutur.

"Ce e clar e ca PDL niciodata nu a procedat cu alte unitati de masura cu cele statutare, statutul nostru e foarte ferm in aceasta privinta", a spus Flutur pentru Ziare.com, intrebat daca i se va cere demisia lui Videanu de la PDL Bucuresti.

Intrebat daca asta inseamna ca Videanu va fi dat afara cand e trimis in judecata, Flutur a raspuns: "Vom respecta statutul pentru fiecare membru in sine".

Videanu si Vosganian, acuzati de complot si subminarea economiei

Seful DIICOT a cerut, luni, procurorului general sa sesizeze Senatul, respectiv presedintele Romaniei, cu cereri de incepere a urmaririi penale impotriva fostilor ministri ai Economiei Varujan Vosganian si Adriean Videanu.

DIICOT cere inceperea urmaririi penale in cazul lui Vosganian si Videanu

Cei doi sunt acuzati de complot si subminarea economiei nationale, fapte comise in perioada in care acestia aveau calitatea de ministru al Economiei.

"Procurorul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a solicitat Procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie:

1. sa sesizeze Senatul Romaniei pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale impotriva lui Vosganian Varujan (fost ministru al Economiei si membru al Guvernului in perioada decembrie 2006 - decembrie 2008, senator in Parlamentul Romaniei in actuala legislatura, ocupand si functia de ministru in cadrul Ministerului Economiei), sub aspectul acuzatiei de complot si subminarea economiei nationale, fapte comise in perioada in care acesta avea calitatea de ministru al Economiei;

2. sa sesizeze presedintele Romaniei pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale impotriva lui Videanu Adriean (fost ministru al Economiei si membru al Guvernului in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010) sub aspectul acuzatiei de complot si subminarea economiei nationale, fapte comise in perioada in care acesta avea calitatea de ministru al Economiei", se arata intr-un comunicat al DIICOT.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Flutur Videanu PDL, #PDL Videanu urmarire penala , #stiri Adriean Videanu