De ce a renuntat Videanu la functii publice si politice

Joi, 17 Mai 2012, ora 07:25
3886 citiri
De ce a renuntat Videanu la functii publice si politice

Democrat-liberalul Adriean Videanu a explicat miercuri seara ca a renuntat la functii publice si politice pentru ca familia sa a fost afectata de atentia mass-media, sustinand ca inclusiv educatia copiilor in strainatate a fost o decizie luata pentru a-i tine departe de "mizerii".

Videanu a fost intrebat, la B1Tv, daca nu regreta ca nu a mai candidat pentru un mandat de primar general.

"Din punct de vedere politic, aveti dreptate, si am gresit pentru ca trebuia sa continui, mai ales ca Bucurestiul nu si-a rezolvat problemele. Trebuia continuata modernizarea infrastructurii, trebuia continuat managementul traficului, trebuia terminata penetrarea Buzesti-Berzei-Uranus", a spus fostul edil-sef.

La insistentele realizatorului pentru a obtine o explicatie pentru care nu a mai candidat, Videanu a adus in discutie viata sa de familie.

"Ca orice om, am si eu viata mea si familia mea. Vreau sa ma credeti ca la un moment dat a fost extraordinar de greu. Cum e posibil ca intr-o vacanta legala, m-am dus cu familia mea - de ce sa-mi vitregesc copiii mei, si-asa am stat mult departe cand erau mici, am stat foarte departe de ei, au crescut numai alaturi de mama lor - de ce sa nu am si eu bucuria a 7 zile, 10 zile un concediu alaturi de familia mea? Exista vreun roman care nu merge cu familia lui? Sa stai tot timpul cu aparatele de fotografiat dupa tine, sa se uite dupa tine, sa spuna tot felul de minciuni? E dreptul meu de viata privata", s-a plans Videanu.

El a relatat o situatie care s-ar fi petrecut intr-una din vacante. "Eram cu copiii mei in concediu si, nu stiu, poate Dumnezeu m-a determinat, m-am dus la 5 dimineata sa vad daca sunt in camera. Domne', nu erau in camera. Erau pe Internet, plangand, sa vada daca mai scriu ceva despre noi. Si am stat si m-am gandit atunci 'Domne', merita? Chiar merita sa-mi distrug familia din toate punctele de vedere?'", a povestit fostul ministru.

"Poate ca n-as fi vrut sa-mi duc copilul in Elvetia, la scoala. L-am dus sa-l protejez, pentru ca am spus 'Cu ce a gresit acest copil sa stea sa vada toate aceste mizerii la adresa tatalui lui, sa stea sa inghita toate aceste lucruri?'. Macar nu avea acea durere sufleteasca permanenta. Nu mi-a fost usor. Iar eu am mizat pe faptul ca bucurestenii vor vedea si vor analiza intre cel care vorbeste si cel care face", a completat el.

Videanu a sustinut ca acum, insa, este "vaccinat".

Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 afirmă despre Marcel Ciolacu că de fiecare dată când deschide gura, asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noştri şi...
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Lideri ai Dreptei Unite s-au întâlnit cu românii din Marea Britanie şi Italia pentru a le prezenta priorităţile pentru diaspora, informează, duminică seară, un comunicat transmis de...
#Adriean Videanu viata politica, #Adriean Videanu familie , #PDL