Cozmin Gusa cere PD-L sa-l dea afara pe Adriean Videanu

Duminica, 18 Mai 2008, ora 13:02 3524 citiri

Liderul PIN Cozmin Gusa afirma ca nu exista "dubii" ca primarul general Adriean Videanu va ajunge la tribunal si va fi condamnat dupa neregulile sesizate de Curtea de Conturi la Primaria Generala si cere PD-L excluderea acestuia din partid, informeaza NewsIn.

"Prin adresa nr 375/15.05.2008, Curtea de Conturi confirma acuzele pe care liderul PIN, Cozmin Gusa, le-a adus la adresa primarului general Adriean Videanu, legate de administrarea frauduloasa a bugetului Primariei Generale. Mai mult decat atat, in cuprinsul adresei se confirma explicit ca dosarul Videanu se afla deja in cercetarea DNA, neexistand dubii ca actualul primar general va fi deferit justitiei si ulterior condamnat", se arata intr-un comunicat al PIN.

Cozmin Gusa cere conducerii PD-L excluderea lui Adriean Videanu din partid "cu motivatia de a nu oferi protectie politica unui politician care a prejudiciat statul roman, cercetarile putand fi in acest fel accelerate, iar prejudiciul recuperat".

Cozmin Gusa declarase miercuri, intr-o conferinta de presa, ca primarul Adriean Videanu are "probleme penale grave" care reies din raportul pe care Curtea de Conturi l-a facut, la cererea Senatului, dupa un control la Primaria Generala, document solicitat si de DNA.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News