Cezar Preda: Videanu este din ce in ce mai putin iubit in PD-L

Marti, 27 Iulie 2010, ora 21:02 3380 citiri

Afirmatiile facute de Adriean Videanu, potrivit caruia "guvernul Boc este perfect", sunt "deosebit de riscante si frustrante" si il fac pe primvicepresedintele PD-L "din ce in ce mai putin iubit in partid", sustine deputatul democrat liberal Cezar Preda.

"E de neinteles sa faci astfel de afirmatii, dar in general, omul cand se apropie de un capat face astfel de declaratii. Asemenea afirmatii te fac din ce in ce mai putin iubit in partid", a precizat Preda, citat de Gandul.

"Intai a raspuns la orice analiza din exterior ca noi nu intelegem nimic, ca presa nu intelege nimic, ca opozitia nu intelege nimic. Ca el e singurul care intelege. Apoi, a spus ca va fi primvicepresedinte atat timp cat vrea el sa fie primvicepresedinte. Ii aduc aminte ca nu l-am vazut ales prin vot direct, ci pe motiunea lui Boc. Acum, aceasta afirmatie cu guvernul perfect", a mai adaugat parlamentarul PD-L.

Reactia lui Preda vine dupa ce ministrul Economiei, a sustinut, intr-un interviu acordat Revistei 22, ca "guvernul, in ansamblul lui, e perfect" si ca nu trebuie asteptata nicio remaniere la 1 septembrie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News