Adriean Videanu se ia de Elena Udrea

Marti, 27 Martie 2012, ora 08:28
4527 citiri
Adriean Videanu se ia de Elena Udrea
Foto: Arhiva

Adriean Videanu a declarat luni seara ca, in Capitala, ar fi trebuit inceputa campania de multa vreme, chiar daca nu este anuntat candidatul, si a criticat ca organizatia condusa de Elena Udrea a fost inactiva in a le aminti bucurestenilor ca proiectele mari au inceput in mandatele PD.

"Nu voi candida (la Primaria Generala - n.r.) pentru ca preocuparile mele de moment sunt intr-o alta zona si care ma fac oarecum incompatibil cu o candidatura la Primaria Capitalei", a spus Videanu, la B1Tv, sustinand ca are foarte multe regrete de lucruri care nu se intampla in Bucuresti.

"Eu, unul, as fi inceput campania electorala fara candidat, la nivelul Bucurestiului, de mult mai devreme", a mai spus democrat-liberalul. El s-a aratat nemultumit ca organizatia din Capitala nu a sustinut o campanie continua pentru ca bucurestenii sa stie ca proiectele majore au fost incepute de el sau de Traian Basescu.

De altfel, fostul edil al Capitalei a sustinut ca si-a comandat un sondaj de opinie, comentand ca i s-a parut "strigator la cer" ca majoritatea bucurestenilor sa considere ca proiectele finalizate de Sorin Oprescu sunt ale acestuia, iar nu ale PDL.

"Asta arata inactivitatea organizatiei de a face cunoscute proiectele pe care le-a demarat in Bucuresti", a subliniat el.

Pe de alta parte, Videanu nu a exclus posibilitatea aparitiei unui candidat-surpriza al PDL in Capitala, in ultimul moment, ca tactica electorala.

In opinia sa, candidatul la functia de primar general ar trebui sa fie capabil sa faca echipa cu primarii de sector, care cel mai probabil isi vor pastra mandatele. "Un candidat solitar nu poate sa castige, e nevoie de un candidat de echipa", a adaugat el.

"Din punctul meu de vedere, domnul Prigoana poate fi unul din candidati. Ramane de vazut, trebuie facute cercetari sociologice", a adaugat Videanu. In opinia sa, PDL va lua la alegerile locale din iunie "spre 30%!".

El a spus ca nu renunta la politica pe termen lung, dar a mentionat ca nu regreta decizia de a se orienta spre afaceri in urmatoarea perioada.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Videanu campanie Bucuresti, #Videanu Udrea critica , #stiri Adriean Videanu