Adriean Videanu isi contrazice propriul avocat: Nu m-am vazut niciodata cu Bica

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 15:58
3626 citiri
Adriean Videanu isi contrazice propriul avocat: Nu m-am vazut niciodata cu Bica

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a mers, vineri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), unde a incercat sa ii convinga pe judecatori sa dispuna ridicarea controlului judiciar in dosarul Bica 2.

La iesirea de la Inalta Curte, Videanu a spus ca nu s-a intalnit niciodata cu fosta sefa DIICOT, cu toate ca avocatul fostului ministru declara, la inceputul lunii februarie, ca acesta nu s-a mai vazut cu Bica din anul 2010.

"As vrea sa va spun ca am depus toate argumentele pentru ridicarea controlului judiciar si asteptam decizia instantei si mai mult de atat nu am ce sa declar. Tot timpul voi spune ce am de spus in fata judecatorilor. Nu m-am vazut niciodata cu doamna Bica", a precizat Adriean Videanu, citat de B1 TV.

Avocatul Cristian Ene, care il reprezinta pe Adriean Videanu, a declarat, pe 1 februarie, ca fostul ministru al Economiei nu s-a mai vazut cu Alina Bica din 2010. Declaratia a fost facuta dupa ce Ene s-a intalnit cu clientul sau la Politiei Capitalei, cand acesta era arestat preventiv.

Adriean Videanu nu s-a mai vazut cu Alina Bica din 2010, spune avocatul sau

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) analizeaza vineri contestatiile depuse de suspectii din dosarul Bica 2 la masurile preventive luate impotriva lor.

Dorin si Alin Cocos si-au recunoscut faptele in dosarul Bica 2

In acest caz, au dat explicatii in fata judecatorilor Dorin Cocos, Alin Cocos, fostul ministru al Economiei Adriean Cocos, Alina Bica si fostul sau consilier Florentin Mihailescu. Toti, in afara de Videanu, sunt arestati preventiv.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu este anchetat in dosarul Bica 2 pentru complicitate la abuz in serviciu.

Procurorii DNA sustin ca Alina Bica a emis o ordonanta ilegala, in februarie 2014, in calitate de procuror sef al DIICOT, prin care a ridicat sechestrul asigurator pus pe 80 de actiuni ale lui Videanu.

Sechestrul fusese dispus de procurorul de caz care se ocupa de dosarul Romgaz -Interagro, in care era anchetat Adriean Videanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Adriean Videanu Bica 2, #Adriean Videanu Alina Bica, #Adriean Videanu DNA , #DNA