Adriean Videanu: In PD-L nu se discuta de prezidentiale pana la 7 iunie

Duminica, 17 Mai 2009, ora 13:28 1196 citiri

Vicepresedintele PD-L Adriean Videanu a declarat duminica, la Timisoara, ca in interiorul partidului nu s-a discutat si nu se va discuta pana la 7 iunie nimic legat de alegerile prezideniale.

In contextul in care un document al Ambasadei Austriei arata ca presedintele Traian Basescu l-a desemnat deja pe premierul Emil Boc drept prezidentiabil de rezerva, Adriean Videanu nu a dorit sa comenteze inainte sa aiba la dispozitie informatiile complete.

Intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv, liderul PDL a explicat ca lansarea candidatilor la prezidentiale de catre celelalte partide este un furt al startului de campanie si ca politicenii nu inteleg ce se intampla in acest moment si anume alegerile pentru Parlamentul European.

Cat despre previziunile lui Mircea Dinescu in legatura cu Daniel Daianu drept premier in doar trei saptamani, Adriean Videanu a afirmat ca "Emil Boc va fi primul ministru al Romaniei pana la sfarsitul mandatului si viitorul candidat in 2012 pentru noua functie de premier".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Roxana, Iasi
rank 5
UN_TARANIST
rank 5
DE CE ZIARE COM, NU POT SA PRIND POZITIA REZERVATA ATUNCI CAND LOCUL E DISPONIBIL?!???