Adriean Videanu il da in judecata pe Gabriel Sandu

Joi, 12 Februarie 2015, ora 18:032762 citiri
Adriean Videanu il da in judecata pe Gabriel Sandu
Foto: Arhiva / B1TV

Fostul ministru Adriean Videanu respinge acuzatiile lui Gabriel Sandu si precizeaza ca nu a semnat nicio declaratie referitoare la contractul Microsoft.

Totodata, el spune ca isi rezerva dreptul de a-si "apara imaginea in instanta actionandu-l in judecata pentru calomnie" pe Gabriel Sandu.

"Resping categoric delatiunile numitului Sandu Gabriel la adresa mea referitoare la presiunile pe care le-as fi exercitat asupra acestuia pentru a finanta campania electorala din 2009. Nu am avut niciodata niciun fel de relatii, altele decat cele institutionale, cu Sandu Gabriel, relatiile dintre mine si numitul Sandu Gabriel limitandu-se la un simplu 'Buna ziua'.

Mai mult, nu am sprijinit si nu am semnat nicio H.G. referitoare la contractul Microsoft. Nu am avut niciun fel de legatura, nici macar tangentiala, cu initierea si/sau derularea contractului in cauza. Nu am cunostinta despre sursele de finantare ale materialelor electorale la care numitul Sandu Gabriel face referire pentru ca acest aspect nu intra in atributiile mele", precizeaza Videanu intr-o declaratie transmisa joi presei.

Reactia lui Videanu vine dupa ce fostul ministru Gabriel Sandu ar fi facut declaratii in instanta referitoare la fosti ministri care ar fi primit mita in dosarul Microsoft.

DNA dezvaluie la cine au ajuns banii din dosarul Microsoft: PDL si-ar fi facut campanie din mita

DNA dezvaluie ca PDL si-ar fi facut campanie din mita: Ce spune Emil Boc

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News