Anastase a votat impotriva numirii lui Saftoiu ca purtator de cuvant al PDL

Luni, 08 Aprilie 2013, ora 15:18 2712 citiri

Vicepresedintele PDL Roberta Anastase a fost singurul lider democrat-liberal care s-a opus desemnarii Adrianei Saftoiu in functia de purtator de cuvant al PDL, aceasta fiind numita cu 49 de voturi pentru si unul impotriva.

"Eu inteleg votul Robertei, nu imi propun sa reevaluez PDL in niciun fel. Roberta Anastase, ca presedinte al Camerei Deputatilor, s-a confruntat cu o atitudine critica din partea mea, dar consider ca putem colabora", a declarat Saftoiu, luni, cand a fost prezentat oficial de presedintele PDL Vasile Blaga.

Roberta Anastase a fost votata, sambata, vicepresedinte al PDL pe departamentul imagine, comunicare, mass-media si purtator de cuvant.

Adriana Saftoiu, noul purtator de cuvant al PDL

Adriana Saftoiu a fost prezentata, luni, de catre presedintele PDL, Vasile Blaga, drept noul purtator de cuvant al partidului.

Prin nominalizarea Adrianei Saftoiu, fost purtator de cuvant al presedintelui Traian Basescu, Vasile Blaga spune ca nu vrea sa il ofenseze in vreun fel pe seful statului.

Totodata, Blaga a apreciat ca Adriana Saftoiu va colabora "foarte bine" cu Liviu Negoita, ales sambata, in cadrul Consiliului National de Coordonare al PDL, pe postul de prim-vicepresedinte responsabil pe partea de comunicare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News