Deputatul PSD care s-a declarat "comunist luminat" si l-a amenintat cu moartea pe MRU recidiveaza: Cei care au Facebook sunt niste tembeli

Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 20:00
15899 citiri
Deputatul PSD care s-a declarat "comunist luminat" si l-a amenintat cu moartea pe MRU recidiveaza: Cei care au Facebook sunt niste tembeli
Foto: captura video Youtube

Un deputat PSD i-a catalogat pe cei doua miliarde de utilizatori Facebook ca fiind "tembeli", spunand ca cine are cont pe reteaua sociala "sta cu ochii in televizorul ala".

Este vorba despre Adrian Solomon, deputat de Vaslui aflat la al treilea mandat.

"Cel care are Facebook nu mai are relatii cu cei din jur, nu mai are soare, nu mai are ploaie, intuneric. Nu mai are nimic. El sta cu ochii in televizorul ala. Daca cineva ar dori sa faca din niste oameni normali niste tembeli, a reusit! Prin acest sistem.

Tocmai prin faptul ca te capteaza, te atrage prin tot felul de glumite, de lucruri simpatice iti mai baga cate un mesaj de asta, 'rezist' si nu stiu ce si atuncea, hashtag diribao scrie pe tine. Si toata lumea are tendinta sa foloseasca in exces. Odata ce ai intrat, nu te mai desparti.

Si ideea mea nu ca nu as vrea sa fiu si eu printre cei de acolo, dar mie imi e mai bine asa. Ca daca ma apuc sa comentez, va dati seama ce iese! Mai degraba sa nu am Facebook decat sa am", a spus Solomon, citat de Buna Ziua, Vaslui.

Printre cei 1.953.840.000 de oameni care au cont de Facebook, la aceasta ora, se numara numerosi colegi din PSD ai lui Adrian Solomon, printre care si seful sau de partid, Liviu Dragnea.

Deputatul de Vaslui este cunoscut pentru declaratiile sale controversate.

In anul 2012, cand Mihai Razvan Ungureanu era premier, l-a amenintat voalat pe acesta cu moartea.

"Se-aude ca domnul Mihai Razvan Ungureanu ar vrea sa vina pe 1 Mai la IRB. Eu ii transmit public, ca sigur are urechi care s-auda, ca daca are nesimtirea, ca tupeu are cat cuprinde, sa vina in Barlad si sa nu anunte autoritatile, sa nu opreasca la primarie sa afle ce-i doare pe barladeni de la primarul municipiului Barlad va avea nu soarta lui Tariceanu ci soarta lui Aldo Moro. Si asta nu-i o amenintare e o asigurare, domnul prim-ministru!", a spus atunci Adrian Solomon.

Aldo Moro a fost un premier italian care a fost rapit si ucis de Brigazile Rosii in anul 1978.

A doua zi, contactat de Ziare.com, deputatul PSD a spus ca amenintarile la adresa lui MRU sunt "niste tembelisme pe care le spun eu in conferintele de presa".

La exact doi ani dupa declaratia despre Ungureanu, Adrian Solomon a oferit o noua declaratie rasunatoare - a spus ca este un "comunist luminat" si ca atata vreme cat lucreaza la stat, statul trebuie sa ii asigure locuinta.

In toamna anului trecut, la inceputul lunii noiembrie, deputatul PSD a numit-o pe Ioana Staniloiu, secretar de stat in Ministerul Muncii, "bunica care ne cearta", in cadrul unei discutii din Parlament: "Si cu atitudinea asta va rog sa nu mai veniti! Serios! Da' ce inseamna asta? Sunteti bunica care ne cearta?".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Adrian Solomon Facebook tembeli, #deputat PSD utilizatori Facebook tembeli, #Solomon utilizatori Facebook ploaie soare , #stiri Adrian Solomon