Norica Nicolai: Scandalul Adrian Severin e comandat, vor urma alte dezvaluiri

Sambata, 26 Martie 2011, ora 12:195996 citiri
Norica Nicolai: Scandalul Adrian Severin e comandat, vor urma alte dezvaluiri
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai sustine ca scandalul din Parlamentul European, in care este implicat si Adrian Severin, pare sa fie comandat si este departe de a se fi incheiat.

Totodata, Niculai a precizat, vineri seara, la Antena 3, ca si alti eurodeputati vor fi acuzati ca au luat bani de la grupurile de lobby pentru a le sustine amendamentele in forul european.

Vicepresedintele PNL a explicat ca lacomia este motivul pentru care Adrian Severin ar fi putut lua mita, desi veniturile sale ca europarlamentar sunt impresionante.

Pe de alta parte, sustine Nicolai, Adrian Severin ar fi trebuit sa-si dea demisia de onoare, subliniind ca europarlamentarul Joseph Strasser, unul dintre cei care ar fi acceptat sa sustina interesele unui grup de lobby-isti pentru bani, nu si-a dat inca demisia.

Biroul lui Adrian Severin din Parlamentul European, sigilat

Adrian Severin este implicat intr-un scandal de coruptie, dupa ce jurnalistii Sunday Times au facut publica o inregistrare in care europarlamentarul roman cere bani pentru promovarea unui amendament. El spune insa ca nu intentioneaza sa demisioneze din PE si ca va ramane un social-democrat independent.

Ponta: Severin este acum in afara PSD, procedurile de excludere se termina luni

In ciuda presiunilor din ce in ce mai mari, Adrian Severin nu a demisionat inca. Chiar daca este exclus din PSD, el ramane cu mandatul de euro-parlamentar.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
Apolitic
rank 5
cucoana,nu mai incerca sa dregi busuiocul,ca nu tine!nu suntem un popor de idioti...
Y.O
rank 5
scuza asta nu tine,astia nu fabrica dosare politice ,scuza vesnica...