Porumboiu, despre achizitionarea Rapidului de la Copos

Joi, 22 Decembrie 2011, ora 17:25
2547 citiri
Porumboiu, despre achizitionarea Rapidului de la Copos

Finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, spune ca nu se pune problema sa preia Rapidul, dupa ce George Copos a declarat ca formatia este de vanzare pentru un leu.

Mai mult, patronul moldovenilor este convins ca George Copos nu se va desparti gruparea din Giulesti.

"Ce-ar insemna sa cumpar eu acum Rapidul dupa tot ce s-a intamplat? Cum as fi vazut? Suma nu este un leu, este de 30 de milioane de euro plus un leu. Chiar daca ar fi gratis, as fi plin de ridicol, toate apele din lume nu m-ar mai spala.

Probabil ca daca nu se intampla ce s-a intamplat discutam despre preluarea Rapidului, dar acum va dati seama cum as fi vazut? Intre timp a venit fenomenalul Zottta si a rezolvat problema. Nu-mi sta in caracter sa fac asa, daca as avea vreo intentie sa cumpar Rapidul... numai oamenii mici ar face asa ceva.

George nu se va desparti niciodata de Rapid, el acum se alinta. Rapidul este o femeie bruneta, focoasa, fermecatoare, dar i-a umblat Zotta sub poale. Dar George o iubeste asa cum este.", a afirmat Porumboiu la Sport.ro.

George Copos a anuntat, joi, ca se retrage de la Rapid, club pe care e dispus sa-l cedeze contra sumei de 1 leu!

Copos: Am hotarat sa ma retrag de la Rapid

Actionarul majoritar al clubului giulestean sustine ca a luat aceasta decizie dupa evenimentele petrecute la meciul cu FC Vaslui, cand presedintele executiv al giulestenilor, Constantin Zotta, a fost acuzat ca a luat legatura cu mai multi jucatori ai moldovenilor. De asemenea, Copos a fost nemultumit de arbitrajul partidei respective.

Becali dezvaluie adevaratul motiv al retragerii lui Copos de la Rapid

George Copos e patronul gruparii de sub podul Grant de la mijlocul anilor 90.

C.F.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Adrian Porumboiu, #Porumboiu cumparare Rapid, #george copos , #FC Vaslui