Continua scandalul la FCSB, Vintila: " La Ludogoret, Reading nu a fost domnul Becali patron si Vintila antrenor sa zica ca nu-l bagam titular"

Vineri, 03 Iulie 2020, ora 17:52
5279 citiri
Continua scandalul la FCSB, Vintila: " La Ludogoret, Reading nu a fost domnul Becali patron si Vintila antrenor sa zica ca nu-l bagam titular"
Foto: Facebook / FCSB

Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintila, a declarat, vineri, ca nu a fost fair-play din partea lui Adrian Popa sa critice clubul bucurestean dupa despartirea de acesta si ca s-ar putea ca jucatorul sa iasa in dezavantaj daca ii va raspunde punctual criticilor,

"Am auzit si eu ce a zis Popa, dar din punctul meu de vedere in momentul in care pleci de la un club si incepi sa arunci noroi in cei cu care ai mancat o paine, in cei despre care ai spus ca tii la ei si ca e clubul tau de suflet si cauti scuze in alta parte, nu mi se pare fair-play ceea ce a facut el.

Faptul ca incerci sa cauti vinovati in afara de a te privi in oglinda.. Daca ma apuc sa-i raspund punctual la tot ce a declarat el s-ar putea sa iasa in dezavantaj.

Dar eu prefer sa ii spun atatm sa-i transmit doar atat: La Al Taawon nu a fost domnul Becali patron si Vintila antrenor, la Ludogoret nu a fost domnul Becali patron si Vintila antrenor, la Reading nu a fost domnul Becali patron si Vintila antrenor.

Sa urmareasca, sa vada cat a jucat unde a jucat, dupa care sa vina si sa ne spuna daca intr-adevar noi l-am nedreptatit sau el are o problema. Nu e normal ce a facut, dar este problema lui. Nu sunt suparat pe el, sunt doar dezamagit. Eu l-am apreciat si il apreciez", a spus Vintila.

El a precizat ca de obicei jucatorii care se despart de club sunt nemultumiti: "De obicei jucatorii care pleaca de la o echipa sunt nemultumiti pentru ca nu mai au serviciu in primul rand, in al doilea rand cauta o justificare a nereusitelor lor. Eu sunt un antrenor care fac ce-mi place si la clubul care-mi place si imi fac meseria cu pasiune.

Faptul ca un antrenor nu se opune clubului nu mi se pare un defect. Politica clubului primeaza fata de ceea ce-si dorepte antrenorul in alte circumstante".

Miercuri, fotbalistul Adrian Popa, care s-a despartit de FCSB dupa ce marti i-a expirat contractul, a declarat la Digi Sport ca nu a meritat criticile din ultima perioada ale lui Gigi Becali si ca si mama sa a fost afectata de acestea.

El a mai vorbit despre cum antrenorul a vrut sa-l amendeze, dar si cum a ramas fara replica atunci cand l-a antrebat pe Bogdan Vintila ce trebuie sa joace intr-un meci in care a intrat din postura de rezerva.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Eroul lui FCSB din partida cu Universitatea Craiova, Florinel Coman, a declarat că acesta va fi ultimul lui sezon la echipa roș-albastră, iar patronul Gigi Becali a confirmat transferul....
Ciprian Marica este uimit de transferul vedetei FCSB: Nu pot să cred
Ciprian Marica este uimit de transferul vedetei FCSB: Nu pot să cred
Întrebat despre transferul extremei FCSB la prima clasată în Qatar, Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul Constanța este surprins de acest transfer în ciuda salariului mare pe care îl...
#Adrian Popa, #vintila, #Gigi Becali, #FCSB , #stiri Adrian Pop