Pana si Adrian Nastase crede ca USL are candidati "ciudati", dar cine e de vina...

Sambata, 20 Octombrie 2012, ora 18:54
4326 citiri
Pana si Adrian Nastase crede ca USL are candidati "ciudati", dar cine e de vina...
Foto: Arhiva

Adrian Nastase il considera pe Traian Basescu principalul vinovat pentru persoanele "ciudate" care apar pe listele de candidati ai USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"Vina lui principala este aceea de a fi generat, de-a lungul a 8 ani, enorm de multa (sic!) antipatie si chiar ura impotriva lui, iar acestea servesc, acum, drept justificare pentru adunarea in orice conditii - a tuturor voturilor care sa duca la obtinerea a peste 50% din optiuni, la 9 decembrie.

Pentru atingerea acestui obiectiv, sunt inclusi, drept candidati, si persoane din cele mai ciudate - ca pret al atragerii acestor voturi suplimentare", scrie Adrian Nastase pe blog, dovedind astfel ca urmareste cu mare atentie, din spatele gratiilor, ceea ce se intampla pe scena politica.

Fostul deputat, acum impiedicat sa candideze din pricina pedepsei de doi ani de inchisoare pe care o executa in dosarul "Trofeul Calitatii", isi avertizeaza fostii colegi din USL ca "Parlamentul urmatorilor ani risca sa nu fie mai puternic, mai competent, mai eficient deca cel actual", si asta din cauza ca Traian Basescu a impus schimbarea sistemului electoral, iar candidatii sunt alesi acum prin "decizia ruletei".

"Din acest motiv, 'goana' de a pune pe liste pe cei care pot sa aduca, la 9 decembrie, voturile necesare. (...) Din pacate, frustrarea legata de marea inselaciune de la referendum transforma, inevitabil, alegerile parlamentare din decembrie intr-o 'motiune de cenzura' impotriva lui Basescu iar votul dintr-o optiune pentru ceva intr-o exprimare impotriva cuiva", mai scrie Nastase pe blog.

Fostul lider PSD incheie aratandu-se convins ca Traian Basescu va lasa "mostenire" un stat "destructurat, mai sarac si cu o organizare parlamentara, in urmatorii patru ani, mai fragila si mai putin capabila sa-si exercite rolul prevazut de constitutie - in plan intern si in plan extern".

Postarea lui Adrian Nastase vine la o zi dupa ce PNL l-a primit in partid si l-a pus pe listele sale de candidati pe Gigi Becali. Alte nume neobisnuite care figureaza pe listele de candidati ale diferitelor partide pentru viitorul parlament sunt Ionela Prodan, Gigi Netoiu, Rares Bogdan sau Sorin Iliesiu.

C.B.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#Nastase Basescu USL candidati, #Nastase candidati ciudati USL , #Traian Basescu