Nastase: USL a trecut de casatoria de dragoste. Acum este una de interes (Video)

Miercuri, 25 Septembrie 2013, ora 22:38
2235 citiri
Nastase: USL a trecut de casatoria de dragoste. Acum este una de interes (Video)
Foto: Arhiva

Adrian Nastase a spus, miercuri, ca USL trece in prezent prin perioada "casatoriei din interes", dupa ce a fost si o perioada de casatorie din "dragoste".

"A fost o perioada fireasca de casatorie, sa spunem din dragoste. Acum este o casatorie din interes, o casatorie bazata pe interese, cum este si firesc in politica. Ea a avut o dimensiune, sa spunem, cu componenta personala mai accentuata intr-o relatie directa, dar este firesc, interesele sunt divergente.

E vorba de partide cu ideologii diferite, cu interese diferite din punctul de vedere al calendarului politic", a declarat Nastase, arata Agerpres.

Adrian Nastase: USL nu se rupe pana la prezidential

Fostul ministru a facut aceste afirmatii cu referire la schimburile de replici recente dintre liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu.

"Formate de genul acesta nu au ce sa caute in discutia publica in general si in niciun caz nu trebuie folosite in relatiile intre lideri din coalitie", a mentionat Nastase.

USL a fost zguduita de numeroase neintelegeri care au pornit de la afirmatii contradictorii ale celor doi lideri, Crin Antonescu si Victor Ponta, in legatura cu proiectul exploatarii miniere de la Rosia Montana.

Ludovic Orban a ramas fara Facebook: Probabil postarile din ultima luna au deranjat

Presedintele PNL a anuntat ca nu sustine proiectul Rosia Montana, in timp ce Victor Ponta a spus ca in calitate de deputat se declara impotriva proiectului de lege, dar in calitatea sa de premier trebuie sa atraga investitii in Romania.

Apoi a urmat vizita lui Valeriu Zgonea la Rosia Montana, care a spus, duminica, ca liderul PNL ar trebui sa isi faca timp sa mearga in zona. Replica a venit luni din partea lui Antonescu, care a afirmat ca nu este adeptul filosofiei "Haide sa ma duc acum acolo ca sa prindem niste voturi la alegerile prezidentiale".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Nastase USL casatorie dragoste, #Nastase USL casatorie interes, #Nastase USL casatorie , #stiri Adrian Nastase