Nastase, sageti virtuale catre Basescu in pauzele de munca "pe rupte" la ferma de la Cornu

Luni, 12 August 2013, ora 15:29 2214 citiri
Foto: Antena 3

Adrian Nastase vopseste gardul fermei de la Cornu, trebaluieste prin curte, sta la umbra cand sunt 35 de grade la amiaza si asculta Eric Clapton.

Pe blogul sau, Nastase isi povesteste zilele de pace sufleteasca petrecute in ferma de la Cornu.

"De cateva zile sunt la Cornu. Am muncit pe rupte cu treburi gospodaresti in curte. Caldura a fost sufocanta la amiaza. Astazi e innorat. Nu prea e de stat pe afara. Totusi, am mai vopsit cu ulei de in niste lemne pe care timpul le imbatranise. Acum stau in casa si ascult Eric Clapton", scrie Adrian Nastase.

Obiectul postarii e de fapt nemulturmirea sa ca Palatul Parlamentului ar urma sa devina un spatiu mai prietenos prin daramarea zidului care il inconjoara. Conform lui Nastase, ar urma sa se organizeze o licitatie iar castigatorii vor avea dreptul sa faca terase in spatiul devenit liber. Langa fosta Casa a Poporului populatia ar putea avea acces liber, initiativa cu care Nastase nu e de acord.

"La o propunere similara, am inaintat o initiativa legislativa prin care propuneam (in gluma, evident) daramarea tuturor gardurilor de la toate institutiile publice, incepand cu gardul de la Cotroceni (acolo, de ce nu?). In felul acesta, s-ar putea realiza si principiul subsidiaritatii - decizia ar fi dusa mai aproape de popor".

Nastase nu scapa ocazia de a fi ironic la adresa presedintelui Traian Basescu: "Propun ca numele primei bodegi care se va infiinta pe peluza Parlamentului (cu cat efort am reusit plantarea a mii de arbori si arbusti acolo, incepand de prin 1994 si, mai ales, in 2001-2004!) sa fie "La calul Troian" sau ceva asemanator."

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News