Nastase: Romania are astazi la conducere politicianul crud cu poporul

Marti, 27 Decembrie 2011, ora 14:30
2287 citiri
Nastase: Romania are astazi la conducere politicianul crud cu poporul
Foto: Arhiva

Liderul social democrat Adrian Nastase sustine ca presedintele Traian Basescu a avut nevoie intotdeuna de vinovati, pe care uneori i-a si fabricat, pentru a arata oamenilor ca el "reprezinta solutia", desi in realitate este un "politician crud cu poporul sau".

"Traian Basescu a avut intotdeauna nevoie de vinovati. Cand nu i-a avut, i-a cautat. Sau i-a fabricat. De altfel, intregul sau discurs public si ascensiunea in politica s-au realizat pe logica aceasta dihotomica, in care el reprezenta solutia, iar toti ceilalti puteau fi catalogati ca antieroi. Romania are astazi la conducere politicianul crud cu poporul sau si foarte 'slippery' atunci cand vine vorba de convingerile sale. Dar asta se intampla si pentru ca ii este permis", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Fostul premier ii mai transmite sefului statului ca nu trebuie sa caute alti vinovati, pentru ca singurul vinovat este el.

"Dar dupa 7 ani de stat la carma, singurul vinovat este cel care nu este capabil sa se uite in oglinda pentru a vedea ca adevarata problema e la el, nu la toti ceilalti", mai noteaza deputatul PSD.

De asemenea, Adrian Nastase o ataca si pe Monica Macovei despre care scrie ca a creat DNA dupa "modelul si asemanarea sa, pentru a-l promova pe Traian Basescu".

"Uitandu-te la metodele folosite si la eficienta dovedita in instrumentare, ti se pare cumva ca Monica Macovei nu se afla la conducerea DNA? Nu este o regula sa conduci personal o organizatie pentru a reusi sa-ti impui "modelul" managerial. Si, asa cum a dovedit-o in ultimii ani, DNA este un instrument creat dupa chipul si asemanarea sa, intru promovarea si ajutorarea discursului electoral al lui Traian Basescu", mai sustine fostul premier.

I.U.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Adrian Nastase Traian Basescu, #Traian Basescu politician crud , #Traian Basescu
Comentarii
Poza adevar
adevar
rank 1
Ce arogant si rupt de realitate esti,omule!
Poza bum
bum
rank 5
Nastase stie ca nu exista justitie si deaia vorbeste !