Nastase refuza oferta de guvernare a lui Basescu: Multumim, dar nu!

Joi, 12 August 2010, ora 17:46
3000 citiri
Nastase refuza oferta de guvernare a lui Basescu: Multumim, dar nu!

Deputatul PSD, Adrian Nastase, refuza momentan oferta presedintelui Traian Basescu de a face un Guvern cu PNL, dar precizeaza ca va veni in momentul in care va recunoaste ca el si Boc au gresit.

"Basescu accepta un guvern PSD sau PNL, daca acesta "garanteaza accelerarea reformelor". Adica daca preia programul Boc si il pune in aplicare mai abitir. Pe bune? Multumim, domnule presedinte. Sunteti foarte generos. Multumim, dar nu", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Fostul premier sustine ca Basescu nu mai are legatura cu realitatea, iar in cazul in care partidul din care face parte va ajunge la guvernare, o va face tocmai cu un program diferit de ce face Boc.

"Nu reprezinta "reforme" ceea ce face Boc, ci gafe permanente. Si niciodata nu vor trebui accelerate. Vor trebui blocate. Asa cum am oprit taierea pensiilor, trebuie sa incercam sa oprim orice astfel de masura periculoasa. "Reforma statului pana la capat" - expresia lui Boc - poate duce la falimentul democratiei in Romania", mai sustine social democratul.

Adrian Nastase reitereaza idee ca in momentul cand Basescu va recunoaste ca Boc a gresit si ca PD-L, sub influenta sa directa si nemijlocita, a dus Romania intr-o directie gresita, atunci PSD poate accepta o invitatie din partea lui Basescu.

"Putem accepta invitatia daca Basescu recunoaste ca foarte multi romani au avut de suferit din cauza politicilor sale aberante. Pentru ca ar fi un semn ca Basescu intelege ceva. Dar si atunci tot ar fi nevoie de anticipate, fiindca e nevoie de o alta configuratie parlamentara. Actuala structura inca il protejeaza pe Boc si pe guvernul sau", mai scrie acesta.

Adrian Nastase mai precizeaza ca in loc sa vorbeasca despre cum ar fi el dispus sa lase PSD la guvernare Basescu ar trebui sa se inchida in Palatul lui si sa taca prelung.

"Poate ca astfel nu va mai jigni pe nimeni. Inclusiv pe profesori", conchide fostul premier.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 25 aprilie, într-o conferință de presă la Timișoara că ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”. Afirmația...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Adrian Nastase Traian Basescu, #PSD refuza oferta guvernare , #stiri Adrian Nastase