Nastase: Lazaroiu se descalifica tot mai mult ca sociolog

Duminica, 21 August 2011, ora 12:42
1087 citiri
Nastase: Lazaroiu se descalifica tot mai mult ca sociolog

Adrian Nastase afirma ca Sebastian Lazaroiu se descalifica tot mai mult ca sociolog, "incercand sa foloseasca autoritatea sa profesionala pentru a sprijini, prin mesaje-diversiune, politica lipsita de viziune si de fair play a PDL".

Ultimul dintre ele, spune soacial democratul, este cel privitor la acordarea ajutoarelor sociale.

Adrian Nastase scrie pe blogul sau ca departamentele PSD au verificat la ministerul Muncii documentatia referitoare la actele de control efectuate de institutiile subordonate, in cazul ajutoarelor amintite.

Lazaroiu: 63% din ajutoarele sociale ilegale sunt date de primari PSD si PNL (Video)

"Ce am aflat: Exista un singur act de control. Documentul se refera la controlul privind acordarea de ajutoare pentru incalzirea de locuinte pentru anul in curs, deci este pentru 31.01-31.03.2011, iar echipa care a controlat, echipa instituita prin ordinul primului-ministru, a spus asa: la ora actuala sunt 1392293 de dosare in plata, din acestea a fost verificat un esantion de 417320, ceea ce reprezinta cam 30% din total. Concluzia lor a fost ca din cele 1392000 au fost gasite cu nereguli numai 73346, ceea ce reprezinta 5,2% din totalul dosarelor. Dupa aceea, continuand activitatea, au scos din plata numai 8900, ceea ce inseamna 6 la mie din totalul dosarelor gasite cu nereguli.

Daca luam realitatea de 5% de dosare care nu se mai platesc observam ca ea este una absolut fireasca din punct de vedere statistic - in orice sistem statistic este acceptata ca normala sau chiar sub valoarea normala o astfel de proportie. In acelasi timp, daca va uitati in documentul de la ministerul Muncii este destul de clar de unde au iesit acele ponderi "electorale", afirma Adrian Nastase.

Presedintele CN al PSD mai spune ca este posibil ca in conferinta de presa in care a facut aceste declaratii, Lazaroiu sa se fi aflat sub influenta ultimului sondaj intern al PDL.

"Probabil ca in aceea conferinta de presa, domnul Lazaroiu era sub influenta ultimului sondaj intern al PDL si au ajuns sa il obsedeze cifrele de peste 60% pentru USL. E prea mult de furat la alegerile din 2012. Ce incearca acum, prin diversiuni, in unele regiuni ale tarii, nu va merge atunci", conchide Nastase.

I.O.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Adrian Nastase Lazaroiu , #PSD