Nastase isi pedepseste fiul fiindca si-a desenat o zvastica pe mana

Marti, 01 Iunie 2010, ora 12:53
11046 citiri
Nastase isi pedepseste fiul fiindca si-a desenat o zvastica pe mana

Adrian Nastase are un mod original si educativ de a-si pedepsi copiii. Astfel, suparat ca fiul sau cel mic si-a desenat o zvastica pe mana la o petrecere de Halloween, liderul PSD a decis sa-l trimita in vacanta la Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania "Elie Wiesel", pentru a invata despre crimele nazismului.

"Am aflat zilele acestea ca fiul meu, Mihnea, a facut o boacana in strainatate. Nu stiu cati dintre voi au auzit, dar el a plecat sa invete, cu o bursa, in strainatate - bursa pentru care ii sunt extrem de recunoscator lui Dimitrie Sturdza -, chiar in perioada in care Mihnea incepea sa aiba neplaceri, cu copiii la scoala, in urma scandalurilor cu dosarele mele, din 2006. Aflat in afara tarii, si la o varsta teribilista, a participat la o petrecere.

Acolo, mai multi pusti pictau, la intrarea in club, diverse semne pe maini, pentru a fi recunoscuti cei care ieseau si apoi reveneau. Printre acestea, si zvastici. Am fost revoltat sa aud lucrul asta, tocmai pentru ca stiu cat de dureroasa este aceasta tema. Nu cred ca varsta poate fi o scuza pentru un astfel de gest si, tocmai de aceea, am decis ca Mihnea sa afle intr-o forma foarte directa ca exista subiecte cu care nu se poate glumi", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Astfel, drept pedeapsa, tanarul Mihnea (foto - ultimul, de la stanga la dreapta) va merge la un stagiu de intership la Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania "Elie Wiesel".

"In consecinta, la intoarcerea in tara, in vacanta, Mihnea va merge la un stagiu de internship la Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania "Elie Wiesel". E un loc in care poate participa la evenimente, poate citi, se poate informa despre cat de mare a fost tragedia prin care au trecut sute de mii de familii in urma Holocaustului.

Pentru ca nu vorbim decat despre crimele comunismului, copiii nostri stiu prea putin despre crimele nazismului sau despre alte momente cumplite din istorie. Sunt sigur ca gestul lui va fi suficient de mult taxat, dar poate ca in acest fel va invata cat de mare este responsabilitatea pe care o are, chiar si un tanar de varsta lui, fata de simboluri atat de importante", conchide liderul social-democrat.

Postarea de pe blogul lui Nastase vine pentru a anticipa un articol ce va aparea miercuri in revista Kamikaze, care scrie ca "cel mai mic plod al lui Bombo" are o zvastica desenata pe mana la o petrecere de Haloween.

Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#Adrian Nastase Holocaust nazism, #Mihnea Nastase zvastica Halloween , #stiri Adrian Nastase