Nastase il asteapta pe Basescu la inchisoare: La Jilava, manifestari de entuziasm

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 14:25 6003 citiri
Foto: Arhiva

Fostul premier Adrian Nastase a reactionat, luni seara, dupa ce prim-ministrul Victor Ponta a declarat ca este convins ca presedintele Traian Basescu va ajunge la inchisoare.

Luni, Victor Ponta l-a numit pe Traian Basescu "corupt securist si comunist" si s-a declarat convins ca acesta va fi incarcerat.

"Nu ma intereseaza amenintarile lui Traian Basescu. Sunt absolut convins ca in inchisoare va ajunge Traian Basescu. Eu, care am respectat mereu legea, nu am nicio teama", a subliniat Victor Ponta.

"Dupa anuntul lui Victor Ponta ca Basescu va ajunge la inchisoare, astazi, la Jilava, au fost manifestari extraordinare de entuziasm", a scris Adrian Nastase, pe blogul sau.

Ponta: Plangere penala pe numele lui Basescu. Sunt convins ca va ajunge la inchisoare

Fostul presedinte PSD continua, afirmand ca unii dintre detinutii pe care i-a intalnit "s-au aratat dornici sa-l primeasca pe Basescu in celulele lor".

"Altii, mai putin generosi, sugerau sa fie cazat la Fortul 13 de la Jilava. Unul dintre 'pacienti' a anuntat, discret, ca el are, in celula, un alambic artizanal. Altul a transmis ca i-au rezervat un loc la campionatul de table.

Administratia - se pare - a inceput si ea sa ia masuri. Astazi, au fost instalate corpuri de iluminat mai puternice. Statia de megafoane a trecut de la Magic FM la Kiss FM iar, la pranz, s-au distribuit portii duble de fasole", a mai scris Adrian Nastase.

Ponta: Basescu s-a pierdut cu firea. Sunt sigur ca va ajunge la inchisoare

Acesta incheie, notand ca, "mergand spre grefa, ascultam freamatul si chemarea penitenciarului: Basescu, Basescu!".

F.N.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News