Nastase, deranjat ca a fost etichetat "puscarias": Udrea, personalitate de periferie

Duminica, 25 Noiembrie 2012, ora 16:38
3167 citiri
Nastase, deranjat ca a fost etichetat "puscarias": Udrea, personalitate de periferie
Foto: Adevarul

Adrian Nastase s-a suparat tare pe Elena Udrea, dupa ce aceasta la etichetat "puscarias". Nastase ii aduce aminte cand se "juca" in curtea PSD impreuna cu Gusa, iar acum da dovada de lipsa de "eleganta" fata de el.

"Dupa ce a fugit din Bucuresti pentru a candida la Parlamentare in Moldova, Elena Udrea - in incercarea de a obtine, cu orice pret, imunitate parlamentara - dovedeste, in ciuda tocurilor de 25 de cm si a cunoscutelor posete - ca nu a fost niciodata altceva decat o personalitate de periferie", scrie Adrian Nastase pe blog.

"Am citit o relatare despre ceea ce a scris recent pe blog, afirmand ca actuala Constitutie este rezultatul unui conflict pe care 'puscariasul Adrian Nastase' l-ar fi avut cu Ion Iliescu.

Las la o parte faptul ca, in perioada 2002 - 2003, Elena Udrea nu cred ca se preocupa de revizuirea Constitutiei - din cate se spune, pe atunci, se juca in curte la PSD cu Cosmin Gusa si cu alti tineri intreprinzatori", tine Nastase sa aduca aminte.

Aflat in inchisoare pentru fapte de coruptie, Adrian Nastase isi dorea din partea Elenei Udrea mai multa "eleganta".

"Ceea ce m-a deranjat a fost insa lipsa de 'eleganta' in exprimare. Formula 'puscariasul Adrian Nastase', in conditiile in care stie mai bine decat multi altii rolul pe care l-a avut Basescu in condamnarea mea, in conditiile in care nici unul din oamenii responsabili din politica romaneasca (inclusiv cei din PDL) nu a folosit formule peiorative la adresa mea, aceasta formula, deci, arata, din pacate, ce se afla cu adevarat, din punct de vedere al caracterului, sub hainele scumpe si fardurile sofisticate", concluzioneaza Adrian Nastase.

Udrea ataca propunerea lui Ponta: Vrea Constitutie pentru Nastase si Iliescu

Intr-o postare pe blog, in urma cu trei zile, Elena Udrea protesta fata de intentiile lui Victor Ponta de a modifica Constitutia astfel incat Parlamentul sa poata invalida deciziile Curtii Constitutionale.

"Sub nicio forma nu trebuie repetata situatia din 2003, atunci cand actualul puscarias Adrian Nastase, pe fondul conflictului cu presedintele de atunci, Ion Iliescu, a dictat forma actuala a Constitutiei care azi nu mai corespunde realitatilor sociale si politice", spunea Udrea.

O.A.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Adrian Nastase Elena Udrea, #Adrian Nastase puscarias, #Adrian Nastase Cozmin Gusa , #PSD