Nastase ar dori o functie de "patriarh politic"

Miercuri, 14 Aprilie 2010, ora 20:06
947 citiri
Nastase ar dori o functie de "patriarh politic"

Adrian Nastase exclude posibilitatea de a mai ocupa o functie publica executiva, dar a afirmat ironic ca si-ar dori functia de "patriarh politic" sau "presedinte de onoare adjunct".

Nastase a fost intrebat de catre jurnalisti daca exclude posibilitatea de a mai ocupa vreo functie de demnitate publica.

"Dupa 20 de ani de politica, sigur ca privesc cu mai multa detasare unele dintre lucrurile din zona politica, dar mai ales in ceea ce priveste zona executiva. Am avut in zona executiva responsabilitati importante, am facut greseli, dar poate sa am realizat si unele lucruri bune, insa in politica in acesti 20 de ani am strans foarte multa experienta pe care doresc sa impartasesc colegilor mei si sa o folosesc in incercarea de a pregati impreuna cu ceilalti colegi o formula de guvernare pentru viitorii ministri", a raspuns Nastase.

Ulterior, liderul PSD a fost intrebat daca exclude " in mod total posibilitatea de a mai spune da oricariei functii publice".

"Nu stiu, functia de Patriarh este o functie publica?...Patriarh politic vreau sa spun, presedinte de onoare daca va fi, sau adjunct de presedinte de onoare. S-ar putea sa apara un post important la Natiunile Unite, s-ar putea sa apara diverse alte posturi publice... Nu, deci am fost ministru, un foarte bun ministru de Externe, cum a fost si Mircea Geoana, si sunt multi alti colegi mai tineri care vor putea sa fie ministri in viitor", a mai explicat liderul social-democrat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Adrian Nastase, #Nastase patriarh politic, #patriarh politic, #functie Adrian Nastase , #stiri Adrian Nastase
Comentarii
Poza scufi
scufi
rank 5
Eu sunt primul care votez, dupa Gorbaciov, da scapam de someri!
Poza scufi
scufi
rank 5
Tovarasul "patriarh politic", nu ar dori in garsoniera...