"Inalt preasinucisul" Nastase ii da replica lui Basescu: Am o scrisoare in care spune ca ii este greata de el insusi

Sambata, 09 Noiembrie 2013, ora 15:17 5099 citiri
Foto: Arhiva

Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase a declarat, sambata, dupa Consiliul National al partidului, ca nu s-a simtit jignit de calificativul folosit de presedintele Traian Basescu la adresa sa, adaugand ca are o scrisoare de la seful statului in care acesta spune ca ii este greata de el insusi.

Intrebat daca s-a simtit jignit de calificativul folosit de Traian Basescu, si anume "inalt preasinucisul", Adrian Nastase a raspuns: "Nu, in ceea ce-l priveste pe Traian Basescu de multa vreme nu ma mai mira absolut nimic. Mai ales ca am o scrisoare de-a lui, la un moment dat, in care spune ca ii este greata de el insusi, dupa un alt moment. Candva, o sa discutam mai mult despre asta. Cand va fi cazul", a spus Nastase.

Adrian Nastase nu a dorit sa dea mai multe amanunte.

"O sa va anunt eu, cand o sa revenim", a spus el.

Fostul presedinte al PSD a mai comentat: "M-am obisnuit, intr-un fel, si mi se pare frumos ca, de la formula 'cat de mic incepi sa fii', acum am ajuns la 'prea inaltul'. Mie mi se pare corect, mi se pare normal, dar eu cred ca, in felul asta, multi vor spune ca el a ajuns foarte mic, din pacate".

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca Sorin Rosca Stanescu este "un mincinos prost", el afirmand ca parlamentarul a lansat un document fals si ca liberalul ar trebui sa mearga, daca se dovedeste ca nu are dreptate, unde a mers "inalt preasinucisul Adrian Nastase".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii