Dana Nastase, scrisoare pentru sotul sau: Am avut un vis! Eram impreuna si ne-am intalnit cu Dumnezeu

Vineri, 01 August 2014, ora 15:20
9788 citiri
Dana Nastase, scrisoare pentru sotul sau: Am avut un vis! Eram impreuna si ne-am intalnit cu Dumnezeu

Sotia fostului premier Adrian Nastase, Dana Nastase, i-a trimis acestuia o scrisoare, joi, cu ocazia aniversarii a 29 de ani de la casatoria celor doi. Epistola a fost publicata pe blogul fostului lider PSD, aflat in spatele gratiilor.

"Adrian, am avut un vis! Eram impreuna, asa cum am fost in ultimii 29 de ani. Aceiasi, tu si eu. Ne-am intalnit cu Dumnezeu, care ne-a spus: va mai dau de trait impreuna inca o suta de ani. Sa compenseze anii in care, prin forta lucrurilor si micimea oamenilor ati stat separati. Sa fie si pentru anii in care tu ai fost, poate, prea preocupat de soarta altora. Sa fie pentru a va petrece timpul cu copiii. Cand veti sarbatori 129 de ani impreuna sa nu uitati ca sunt acolo cu voi, la fel de preocupat sa va fiu alaturi ca pana acum!

Asa mi-a spus Dumnezeu in vis, apoi am inchis ochiii, am lacrimat si am adormit cu gandul la tine, la noi, la cei 29 de ani petrecuti alaturi de omul care ne-a luminat existenta mie si altor milioane!

Cu toata dragostea,

Dana", se arata in postarea de pe blogul lui Adrian Nastase.

Adrian Nastase, condamnat model - trei carti si opt recompense dupa gratii

Adrian Nastase, panseuri de dupa gratii cu gandul la Putin si la epoca de glorie (Video)

Judecatorii au decis, miercuri, ca fostul premier Adrian Nastase poate fi eliberat conditionat din inchisoare. Decizia nu este inca definitiva si nici executorie, iar DNA a anuntat deja ca va face recurs in acest caz.

Avocatul sau, Ioan Cazacu, a precizat ca fostul premier a petrecut 576 de zile in spatele gratiilor, care reprezinta mai mult decat cele 548 de zile necesare pentru a fi pus in discutia comisiei de eliberare conditionata.

La sfarsitul lunii iunie, Adrian Nastase a primit un spor de pedeapsa de sase luni de inchisoare. In total, in urma contopirii pedepselor din dosarele "Zambaccian" si "Trofeul Calitatii", Adrian Nastase are de executat patru ani si sase luni de inchisoare.

Pe 6 ianuarie 2014, Adrian Nastase a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si trei ani pentru santaj in dosarul "Zambaccian". De asemenea, el a fost condamnat pe 20 iunie 2012 la doi ani de inchisoare in dosarul "Trofeul calitatii", din care a efectuat opt luni de detentie, fiind ulterior eliberat conditionat.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Dana Nastase scrisoare Adrian Nastase, #aniversare casatorie Dana Adrian Nastase , #inchisoare