Cum l-a ferit Bradisteanu pe Adrian Nastase de politisti

Luni, 20 Mai 2013, ora 19:13
3112 citiri
Cum l-a ferit Bradisteanu pe Adrian Nastase de politisti
Foto: Arhiva

Medicul Serban Bradisteanu a declarat in fata instantei ca a refuzat sa permita accesul politistilor in salonul in care se afla internat Adrian Nastase, dupa tentativa de sinucidere, pentru ca nu aveau halat. Bradisteanu este judecat pentru favorizarea infractorului.

Bradisteanu a confirmat ca le-a interzis politistilor veniti la spital sa verifice starea lui Adrian Nastase sa intre in salonul acestuia. El sustine ca politistii erau in uniforma, nu aveau halat, prin urmare nu puteau sa intre la terapie intensiva. Insa Bradisteanu a recunoscut ca a omis sa le precizeze ca puteau sa-si schimbe hainele. Astfel, nu ar fi fost obstructionata procedura pe care politistii o aveau de indeplinit.

Medicul Bradisteanu, la judecata: E acuzat de favorizarea infractorului Nastase

Pe de alta parte, apropiatii lui Adrian Nastase au putut sa-l viziteze pe acesta. Bradisteanu a declarat ca acestia erau imbracati in haine de spital.

Adrian Nastase despre judecarea lui Bradisteanu: Mi se pare revoltator

Serban Bradisteanu a fost acuzat de procurorii DNA de favorizare a infractorului, infractiune in legatura directa cu cele asimilate celor de coruptie.

"In conditiile in care Adrian Nastase si-a provocat leziuni prin impuscare, acesta a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti si, cu aceasta ocazie, inculpatul Bradisteanu Serban Alexandru, prin atitudinea sa, a incercat zadarnicirea punerii in executare a mandatului de executare a pedepsei privindu-l pe Nastase Adrian", se arata in rechizitoriul DNA.

Interceptari cu Bradisteanu in dosarul Nastase: Nu imi moare pe masa ca nu sunt dobitoc sa-l omor

Dupa tentativa de sinucidere inregistrata in seara in care Adrian Nastase trebuia dus in arest, acesta a ajuns cu salvarea la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a ramas internat mai multe zile, fiind preluat de Serban Bradisteanu. Mass-media a prezentat o serie de interceptari conform carora medicul ar fi intentionat sa il opereze pe cord pe Nastase, pentru a impiedica incarcerarea acestuia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Serban Bradisteanu Adrian Nastase, #Serban Bradisteanu favorizare infractor, #DNA Serban Bradisteanu , #DNA
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
Falsa operatie pe cord??!?! O minciuna. Bombonel nu are decit anus.