Ce suma a obtinut familia Nastase in 2011 din vanzarea unor bunuri

Miercuri, 27 Iunie 2012, ora 21:05
6172 citiri
Ce suma a obtinut familia Nastase in 2011 din vanzarea unor bunuri

Adrian si Dana Nastase au obtinut in anul 2011 suma de 567.500 de euro din vanzarea padurii Corbeanca - ce apartinea amandurora, precum si din vanzarea unor cote-parti din apartamente mostenite de Dana Nastase, potrivit declaratiei de avere a lui Adrian Nastase.

In declaratia de avere depusa la mijlocul lunii iunie si postata pe site-ul Camerei Deputatilor, se mentioneaza ca familia Nastase a vandut padurea de la Corbeanca, dobandita in 1999, catre SC SIS Finance Consulting SRL, prin contract de vanzare-cumparare, cu suma de 355.000 de euro.

Potrivit sursei citate, suma respectiva a fost depusa intr-un cont curent deschis la Credit Europe Bank, in valoare de 1.430.319 lei.

Familia Nastase a deschis un alt cont, tot la Credit Europe Bank, in valoare de 195.000 de euro, in declaratia de avere mentionand-se, la ambele conturi, ca banii provin din vanzrea padurii Corbeanca si din vanzarea mostenirii sotiei, Daniela Nastase.

Bunurile mobile instrainate de Dana Nastase in ultimele 12 luni, potrivit sursei mentionate, sunt: cota parte de 1/4 dintr-un apartament, cota parte de 1/2 dintr-un alt apartament, vandute contra sumei de 195.000 de euro catre Georgiana Madalina Biuca, la care se adauga o cota parte de 1/2 dintr-un alt apartament, vanduta contra sumei de 17.500 de euro catre Cabinet de avocatura Murgu Laurentiu.

Inainte de vanzarea acestor bunuri, Nastase mai avea in conturi 835 de euro si 7.896 de lei, potrivit aceleiasi declaratii de avere.

In declaratia de avere este mentionata si o bursa de studii pentru copii de 40.000 de euro de la Fundatia Dimitrie Sturdza.

Conform sursei citate, Adrian Nastase a incasat in anul fiscal precedent urmatoarele venituri: indemnizatia de deputat - 58.968 lei, venituri ca profesor la Universitatea Bucuresti - 35.618 lei, Universitatea Nicolae Titulescu - 10.368 lei, FDRI Nicolae Titulescu - 48.000 lei, Universitatea Dimitrie cantemir - 18.240 lei, drepturi de proprietatea intelectuala de la Editura C.H. Beck - 2.610 lei.

De asemenea, Dana Nastase a obtinut venituri de 194.900 lei din produse agricole.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#adrian nastase avere, #Adrian Nastase bani , #stiri Adrian Nastase