Adrian Nastase: Victor Ponta este o surpriza extrem de placuta. I-as da nota B+

Miercuri, 17 Aprilie 2013, ora 23:38 5018 citiri
Foto: Antena 3

Fostul premier Adrian Nastase s-a declarat, miercuri seara, incantat de prestatia ca premier a lui Victor Ponta. "Victor Ponta este o surpriza extrem de placuta, a reusit sa evolueze fantastic", a spus Nastase.

Adrian Nastase a marturisit, la Antena 3, ca in perioada incarcerarii a fost "dezamagit de colegi si prieteni", insa despre Victor Ponta a avut numai cuvinte de lauda.

"Victor Ponta este o surpriza extrem de placuta, a reusit lunile astea sa evolueze fantastic. Singura problema este daca va reusi sa-si formeze o echipa puternica. Deocamdata nu vad acest lucru. El conduce doua guverne, unul social-democrat si unul liberal.

Principalul mesaj care trebuie emis este ca trebuie sa se mentina formaula USL, o formula de unitate", a sfatuit Nastase.

El a dat si note pentru activitatea premierului si a USL: "Lui Victor Ponta i-as da nota B+, ca in strainatate, ceea ce inseamna peste 9. Pentru USL as da o nota mai mica, un B-".

Adrian Nastase, despre tentativa de sinucidere: Glontul a trecut la un milimetru de carotida

Nastase a evidentiat ca el nu mai are nevoie de functii si l-a citat pe Marian Vanghelie, care spunea ca "Adrian Nastase este deja o institutie".

"Merg la congresul PSD in calitate de presedinte al partidului si in calitate de Adrian Nastase", a spus Adrian Nastase.

Traian Basescu, "o vulpe de pe care fug puricii"

Fostul lider al PSD nu l-a uitat nici pe Traian Basescu, despre care spune ca are un "destin ce se incheie urat".

"In opinia mea, Traian Basescu este precum o vulpe care a fost impuscata de vanator si de pe care fug puricii. Nu are rost sa te mai ocupi, in mod deosebit, de Traian Basescu. Destinul lui trist se incheie urat. Cred ca nu mai este nevoie sa ii dam foarte multa atentie", a indicat Nastase in studioul Antena 3.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News