Adrian Nastase: Traian Basescu, un "lame duck" care va disparea din cartile de istorie

Miercuri, 12 Iunie 2013, ora 23:14 5780 citiri

Fostul premier Adrian Nastase este de parere ca presedintele Traian Basescu a facut mult rau Romaniei si va iesi din cartile de istorie.

"Pentru mine, Traian Basescu este ceea ce americanii numesc 'lame duck', cineva care iese din joc, a facut mult rau si care va disparea si din cartile de istorie. Multi dintre romani vor realiza ca regimul Basescu a fost al anilor risipiti, pierduti... un capitol de istorie marcat de razbunari, de incapacitatea de a privi mai departe", a spus Nastase, miercuri, la Realitatea Tv.

Fostul premier a detaliat ca il dispretuieste pe Basescu insa nu isi pierde vremea gandindu-se la el, pentru ca pe parcursul mandatelor sale Romania a devenit un loc cu mult haos.

"Romania a devenit un loc in care e foarte mult haos, cu toate incercarile Guvernului de a pune ordine in ceea ce se intampla, dar mai ales un loc al vendetelor personale, al infractionalitatii, al pierderii sperantei pentru foarte multi. Din acest punct de vedere, pentru mine, Traian Basescu nu mai exista!", a aratat Nastase.

Adrian Nastase a afirmat ca se simte o victima a razbunarii lui Basescu si simte ca a platit "pentru toti", cu toate ca nu a beneficiat de gesturi de solidaritate. "Eu am platit pentru toti, nu stiu daca era cazul sa plateasca cineva... dar ceea ce mie mi se pare important este ca in perioada in care eu recunosc ca asteptam un punct de vedere nu doar individual, o reactie de solidaritate, i-am admirat pe cei din UDMR cand au fost niste actiuni mai dure si ei le-au considerat neloiale in zona justitiei, ei au avut curajul sa spuna acest lucru direct".

A.I.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News