Adrian Nastase, scenaristul - Comisarul Cattani ii inlocuieste pe Kovesi sau Morar

Luni, 25 Octombrie 2010, ora 12:50
1849 citiri
Adrian Nastase, scenaristul - Comisarul Cattani ii inlocuieste pe Kovesi sau Morar
Foto: Arhiva

Liderul PSD, Adrian Nastase, face un scenariu fictiv in care actorul italian Michele Placido, interpretul comisarului Cattani, din faimosul serial Caracatita, a fost desemnat de presedintele Romaniei, Traian Basescu, sa lupte cu infractionalitatea si coruptia, urmand a-i inlocui pe Codruta Kovesi sau pe Daniel Morar.

"Incep prin a va spune: romani, ni se pregateste ceva! Nu, nu este vorba despre o alta scumpire a taxelor si impozitelor de catre guvernul Boc in viitoarea saptamana, in urma negocierilor cu oficialii FMI (sper), asa cum nu este vorba nici de viitoarea foarte posibila restructurare a ministerului de Interne sub carmuirea noului ministru Igas.

Este vorba despre vizita lui Michele Placido in Romania. O vizita pe atat de publica si de promovata in media frecventabile puterii, pe atat de oculta si plina de simbolistica", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Fostul premier PSD reaminteste ca Michele Placido este actorul italian care l-a interpretat pe comisarul Corrado Cattani in seria Caracatita/La Piovra.

"Gurile rele spun ca Traian Basescu, nemultumit de trendul crescator al violentelor, criminalitatii si evaziunilor fiscale din Romania, a decis sa gestioneze problema si sa adopte politica aratatului pisicii.

Astfel, Placido a fost anuntat, pe anumite medii, ca ii va inlocui in functie pe mai multi luptatori cu fenomenul infractional ai actualului sistem. Printre acestia, ii amintesc doar pe Daniel Morar, Laura Codruta Kovesi, dar si pe inscaunatul domn Blejnar. Se anunta, deci, o raportare mai mare de infractiuni demascate la hectarul de cetateni romani", mai scrie ironic social democratul.

Adrian Nastase mai scrie ca Traian Basescu nu a vrut sa confirme aceasta informatie.

"Traian Basescu a ridicat din umeri si a declarat ca tot ce stie despre aceste subiect a aflat din presa. Adica nimic. La fel si in cazul altor subiecte importante pentru tara, cum ar fi impozitarea pensiilor, unele stenograme sau scaderea TVA.

Chestionat, de asemenea, asupra vizitei sale in Romania, Michele Placido nu a dorit sa confirme acest scenariu, dar a subliniat ca este extrem de multumit ca se afle in Romania, aceasta Noua Sicilie a Europei. Scenariul de mai sus este fictiune si trebuie tratat ca atare", conchide Nastase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Adrian Nastase scenariu fictiv, #Michele Placido comisarul Cattani , #stiri Adrian Nastase