Adrian Nastase, operatie pe cord in Franta

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 13:37
5558 citiri
Adrian Nastase, operatie pe cord in Franta
Foto: Ziare.com (Arhiva)

Adrian Nastase a anuntat ca, saptamana trecuta, a fost operat pe cord la o clinica din Franta.

Fostul premier a precizat ca interventia medicala nu a fost placuta, dar a trecut, fiind vorba despre o operatie pe care trebuia sa o faca in urma cu trei ani, insa nu a mai apucat, pentru ca a intrat la inchisoare.

"'Ratiunea medicala' pentru care am plecat din Bucuresti, saptamana trecuta, s-a incheiat prin instalarea unui stent. Nu a fost foarte placut, dar a trecut. De fapt, era o operatie pe care ar fi trebuit sa o fac in urma cu trei ani, atunci cand am descoperit despre ce era vorba. In fine...Va multumesc pentru gandurile bune si incurajarile pe care mi le-ati trimis", a scris pe blog Adrian Nastase.

Fostul premier a informat, tot pe blog, saptamana trecuta, ca facuse de mai mult timp "o rezervare la o clinica din Franta, pentru o ratiune medicala".

Adrian Nastase, internat intr-un spital din Franta

In 21 august 2014, Adrian Nastase a plecat din Penitenciarul Jilava, dupa ce Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, ca el sa fie eliberat conditionat, pentru ca a executat o treime din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare.

Problemele cardiace ale lui Nastase ar fi fost cunoscute de mediul sau, Serban Bradisteanu, inainte ca social-democratul sa fie incarcerat, cand se pare ca ar fi trebuit sa faca aceasta operatie pe cord.

Medicul Bradisteanu, care l-a tratat si a decis internarea in cazul fostului premier dupa tentativa de sinucidere din 2012, a fost condamnat, la inceputul lunii martie, definitiv la un an de inchisoare cu suspendare.

Medicul Bradisteanu, condamnat definitiv pentru ca l-a internat pe Adrian Nastase UPDATE Ce zice fostul premier

Bradisteanu, seful Sectiei de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca din Capitala, a fost condamnat de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) pentru ca l-a favorizat pe Adrian Nastase, mai exact fiindca l-ar fi internat ilegal in spital, dupa condamnarea sa definitiva la inchisoare.

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Adrian Nastase operatie, #Adrian Nastase operatie cord, #Adrian Nastase operatie Franta , #stiri Adrian Nastase