Adrian Nastase, internat intr-un spital din Franta

Sambata, 21 Martie 2015, ora 18:2610607 citiri
Adrian Nastase, internat intr-un spital din Franta
Foto: Facebook/Adrian Nastase

Fostul presedinte al PSD, Adrian Nastase, are probleme de sanatate. Acesta se afla internat la o clinica din Franta.

"De mai mult timp, facusem o rezervare la o clinica din Franta, pentru o ratiune medicala.", a anuntat Adrian Nastase, citat de Stiri pe Surse.

Medicul Bradisteanu, condamnat definitiv pentru ca l-a internat pe Adrian Nastase UPDATE Ce zice fostul premier

Eliberat conditionat

In 21 august 2014, Adrian Nastase a plecat din Penitenciarul Jilava, dupa ce Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, ca el sa fie eliberat conditionat, pentru ca a executat o treime din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare.

Instanta a respins atunci contestatia Directiei Nationale Anticoruptie si a mentinut decizia Judecatoriei Sectorului 4, prin care s-a stabilit ca fostul premier Adrian Nastase sa fie eliberat conditionat. Tribunalul Ilfov a dispus la acel moment punerea de indata in libertate a lui Adrian Nastase.

Nastase a executat efectiv 500 de zile de pedeapsa, respectiv 228 de zile din pedeapsa primita in dosarul "Zambaccian" si 272 din condamnarea dispusa in "Trofeul calitatii". La acestea s-au adaugat 105 zile considerate executate ca urmare a muncii prestate, respectiv elaborarea unor lucrari stiintifice. Astfel, s-a considerat ca Nastase a executat 605 zile din pedeapsa.