Adrian Nastase: Doua PD-L-uri? O farsa cinica

Sambata, 03 Iulie 2010, ora 20:53
1941 citiri
Adrian Nastase: Doua PD-L-uri? O farsa cinica

Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, considera, intr-o postare pe blog, ca afirmatiile din ultima perioada ale lui Cristian Preda si Sever Voinescu nu au decat rolul de a face ca in 2011, Congresul PD-L sa iasa asa cum doreste Traian Basescu.

"Observ de ceva timp, cu oarece consternare trebuie sa spun, cum anumiti reprezentanti ai PD-L lanseaza mesaje de maxima dizidenta fata de propriul partid. In general, este vorba de aceleasi persoane, iar varful de lance este domnul Cristian Preda, care se prezinta drept un fel de cavaler pe cal alb care nu stie nimic despre partidul in care a intrat de doi ani. Iar el este secondat de domnul Voinescu, in general un vajnic aparator al "valorilor" si "principiilor" PD-L", scrie el pe blog.

"Primul ne spune ca l-ar fi concediat de mult pe Emil Boc si ca principalii lideri ai partidului sunt lipsiti de credibilitate publica. Cu exceptia Elenei Udrea, bineinteles. Al doilea, ca PD-L se identifica cu Guvernul si asta nu este acceptabil.

Ce ar trebui sa intelegem din asta? Ca, vezi Doamne, unii din acest partid sunt lucizi si inteleg ca acest Guvern este un dezastru, iar cei care il reprezinta nu sunt calificati pentru functiile ocupate. Asa ca lumea nu trebuie sa isi piarda speranta in PD-L, fiindca si ei si-au dat seama cat de prost e guvernul actual si il vor schimba", scrie Nastase.

Opinia lui Nastase este aceea ca nu exista doua PD-L-uri, unul "lucid" si unul "incompetent si clientelar". Aceasta ipoteza este, in viziunea sa, "o farsa sinistra".

"Pentru ca si cei care vorbesc si cei care tin in mana deciziile Romaniei sunt acolo pusi de un singur om si fac doar ce le spune acel om sa faca. Iar daca indraznesc sa nu faca ce li se spune, atunci devin o problema.

In lupta interna din PD-L nu au renascut principiile ca Afrodita din spuma marii, ci e vorba de o strategie de a gasi vinovati exact acolo unde trebuie, astfel incat Congresul PDL din primavara lui 2011 sa iasa exact asa cum doreste Basescu", scrie Nastase.

"Sincer, nu ma intereseaza deloc macelul din spatele cortinei (o cortina care se trage din ce in ce mai mult).

Cred insa ca un apel la luciditate, pentru ca unii sa nu se mai lase pacaliti inca o data este absolut necesar. La anul, nu vom avea un alt PD-L, ci, poate, doar alti executanti la varful acestei organizatii care se pretinde politica", isi incheie Nastase postarea pe blog.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Adrian Nastase Sever Voinescu, #Adrian Nastase Cristian Preda, #Adrian Nastase doua PDL uri, #Adrian Nastase blog , #stiri Adrian Nastase