Adrian Nastase despre "presedintele-serif"

Sambata, 24 Martie 2012, ora 15:222799 citiri
Adrian Nastase despre "presedintele-serif"

Fostul prim-ministru roman, Adrian Nastase, spune ca nu-i este clar daca deputatul Mihail Boldea s-a ascuns in Kenya sau daca a fost ascuns acolo, pana dupa alegeri.

"Nu mi-e foarte clar daca Boldea s-a ascuns acolo sau a fost ascuns pana dupa alegeri", a scris fostul premier al Romaniei pe blogul sau, intr-o postare cu titlul "Presedintele-serif".

Adrian Nastase scrie despre "a doua republica a lui Basescu" si despre noua vocatie a acestuia, aceea de "presedinte-serif".

"Viata in a doua republica a lui Basescu ne rezerva noi surprize. Dupa ce a incheiat, cel putin pentru o vreme, ipostaza de presedinte jucator, dupa ce a esuat in postura de presedinte - pacificator al Europei sau de mediator in Orientul Mijlociu prin intermediul lui Bashir Al-Assad, Traian Basescu si-a gasit o noua vocatie - aceea de presedinte-serif", este de parere social democratul.

El aminteste cazurile unor infractori urmariti international, precum Necolaiciuc, sau Omar Hayssam, comparand aceste cazuri cu niste westernuri americane.

"Va aduceti aminte western-urile americane in care un serif isi asuma sarcina de a gasi si de a supune judecatii un infractor, formand, eventual si o 'potera'? Ei bine, Traian Basescu s-a specializat in jobul asta: Nahor (e o poveste mai complicata), Popa (va aduceti aminte coincidenta cu alegerile prezidentiale!), Necolaiciuc. Pe Omar Hayssam inca il mai alearga prin Siria si nu stie daca sa-l gaseasca sau nu", a precizat Adrian Nastase.

In incheiere, a tinut sa sublinieze si ultimul astfel de eveniment de pe scena politica din Romania - fuga lui Mihail Boldea din tara.

"O noua ocazie s-a prezentat insa acum - cazul Mihail Boldea. Intr-un fel, e ca la cainii de vanatoare. Un test ca sa vedem daca nu i s-au tocit simturile presedintelui, daca poate sa-l 'adulmece' pe infractorul ascuns in rezervatiile de vanatoare din Kenya", a completat fostul prim-ministru al Romaniei.

Comentarii
constantin_ion007
rank 5
Poporul Roman:i ' shot the sherif;but i swear it was in SELFDEFENCE!
NEAMTU77
rank 1