Adrian Nastase, despre Dinamo, nationala Romaniei, Mutu si Steaua

Miercuri, 15 Mai 2013, ora 09:542396 citiri
Adrian Nastase, despre Dinamo, nationala Romaniei, Mutu si Steaua

Adrian Nastase cunoaste motivul pentru care Dinamo nu are rezultate in acest moment.

Infocat fan al clubului din Soseaua Stefan cel Mare, Nastase spune ca Dinamo arata ca o echipa nervoasa!

"La ora asta, din pacate, Dinamo mi se pare o echipa, as spune, destul de nervoasa, care joaca sub o presiune imensa. Acest lucru afecteaza performanta din teren, iar ultimele meciuri au demonstrat asta", a spus Nastase pentru Wowbiz.

Adrian Mutu, un fost jucator al "cainilor", ar putea ajunge la Steaua, dar asta nu-l deranjeaza pe Nastase.

"Adrian Mutu este un jucator foarte bun, care poate evolua oriunde. radarea este un cuvant foarte dur si, tocmai de aceea, refuz folosirea lui intr-un astfel de context. Pana la urma, a fi fotbalist este o meserie, nu o filantropie. Problema este ca Steaua isi face un rodaj general. Si sunt echipe care joaca in jurul unei mari vedete si sprijina acea vedeta pentru a finaliza fazele importante, dar si echipe unde acest lucru conteaza mai putin, iar in functie de joc rezultatul poate fi mai bun sau mai rau", a precizat politicianul.

In incheiere, Nastase a comentat si sansele nationalei Romaniei de a ajunge la Campionatul Mondial din 2014.

"Eu nu-mi fac prea des iluzii. Sigur ca sanse mai sunt, teoretic, dar ele sunt mici. Problema e ca infrangerea cu Olanda sau egalul in fata Ungariei nu au fost o intamplare. Nu am aratat in teren ca am fi putut obtine mai mult. Problema e ca unii dintre jucatori adusi la lot nu sunt foarte activi la echipele lor de club, elementele de strategie, de tactica, atmosfera din vestiar. Toate astea conteaza foarte mult. Sunt multe necunoscute pe care, fara indoiala, numai cineva care este in preajma echipei le poate judeca", a conchis Adrian Nastase.