Adrian Mutu, aproape de plecarea de la echipa nationala. Razvan Burleanu a dezvaluit totul

Joi, 29 Aprilie 2021, ora 20:41
4031 citiri
Adrian Mutu, aproape de plecarea de la echipa nationala. Razvan Burleanu a dezvaluit totul
Adrian Mutu. Foto: Facebook / Adrian Mutu

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, joi, ca tehnicianul Adrian Mutu este optiunea principala pentru postul de selectioner al nationalei de tineret, pe care l-a detinut dar i-a expirat contractul. Burleanu a precizat ca Mutu ar vrea sa continue, insa si simte nevoia de a antrena zi de zi la un club cu care sa obtina performante.

In ceea ce il priveste pe Mirel Radoi, conducatorul FRF a spus ca a existat un scenariu al plecarii. "Cu Mirel Radoi lucrurile sunt simple, el va continua alaturi de echipa nationala. S-a luat in calcul inclusiv acel scenariu (al plecarii). Contractul dintre Adrian Mutu si federatie a expirat imediat dupa terminarea Campionatului European.

Noi ne dorim sa continuam alaturi de Adrian Mutu. Adi Mutu isi doreste sa continue, dar simte aceasta nevoie de a antrena zi de zi la un club unde sa poata sa faca performanta. Cred ca in urmatoarele doua saptamani Adi va putea sa ia o decizie astfel incat sa va putem confirma daca va fi alaturi de noi si in urmatoarea campanie de calificare.

Pentru noi, Adrian Mutu reprezinta optiunea numarul 1. In acelasi timp, ne dorim un selectioner care sa aiba capacitatea sa si termine aceasta campanie, odata ce porneste la drum cu noi", a afirmat Burleanu.

Asta da veste! Prima victorie a lui Dinamo dupa 3 luni. "Cainii" spera inca la salvare

Razvan Burleanu a mai declarat, dupa Comitetul Executiv al FRF, ca la nivel de echipe nationale nu exista o reglementare cu privire la necesitatea licentei Pro. Membrii C. Ex. sunt de parere ca ar trebui sa existe insa aceasta cerinta pentru campionatul intern, din sezonul viitor.

Cati bani cere femeia care sustine ca a fost violata de Cristiano Ronaldo

"Toti membrii Comitetului Executiv considera ca trebuie sa intervenim pentru urmatorul sezon competitional astfel incat echipele sa fie pregatite exclusiv de antrenori cu licenta Pro, iar indicatiile sa fie acordate cu precadere de catre acesti antrenori.

La nivel de echipe nationale nu avem aceasta reglementare. Nu am discutat astazi acest subiect, ci doar o discutie de principii si practic toti mergem in aceeasi directie ca interpretare".

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Adrian Mutu FRT Mirel Radoi echipa , #nationala
Comentarii